Leontine en Marco Borsato mogelijk weer bij elkaar?

Entertainment
door Denise
maandag, 27 maart 2023 om 9:03
ontwerp zonder titel 91
Het zou zomaar eens kunnen dat Leontine Borsato weer terugkomt bij Marco Borsato . Dit denkt BN'er expert Evert Santegoeds. "Ik sluit het niet uit. Ik denk dat hun liefde heel erg diep is."

Kortstondige relatie

Leontine was nog kort samen met John Huiberts, maar deze relatie duurde niet lang. Ze lieten zich zelfs nog een hele middag fotograferen door de Story. Na een paar maanden kwam er een einde aan de relatie, John zou Leontine zat zijn en er een punt achter hebben gezet.
Dit is natuurlijk heel zielig voor Leontine. Zij dacht dat ze weer goed zat met geld, aangezien John milti miljonair is. Maar helaas! Leontine zal toch echt zelf haar eigen boontjes moeten doppen. Privé hoofdredacteur Evert Santegoeds zegt over haar in zijn podcast Strikt Privé: "Je kunt je ook voorstellen dat het met haar niet heel goed gaat op het moment. "

Leontine in de armen van Marco Borsato?

Maar er is nog hoop! Wanneer het moeilijk wordt voor Leontine heeft zij nog altijd de keuze: terugkomen bij Marco. Marco heeft natuurlijk op dit moment een slechte reputatie, maar wat hij wel heeft: geld. En veel ook. Evert zegt hierover: "Maar met Marco is natuurlijk wat aan de hand en dat duurt allemaal zo lang. Ja, de naam Borsato is een beetje besmet op het moment. Heel erg besmet. "
Het is nog niet besloten door het OM of Marco vervolgd gaat worden voor misbruik van iemand die minderjarig is. Moet Leontine dan wel terugkomen bij hem? "Zijn plaatjes worden niet meer gedraaid op de radio of mondjesmaat, dus je hebt er wel heel veel kracht voor nodig om het toch weer samen te proberen, maar ik sluit het niet uit hoor. "
Als het aan Evert ligt zijn de twee voor elkaar gemaakt. "Ik denk dat hun liefde heel erg diep is, al vele stormen heeft doorstaan en dat uiteindelijk deze er ook wel bij kan, maar dan hangt het wel een beetje af van de afloop van die hele zaak die nog loopt tegen Marco en waar we binnen nu en een maand of twee wel duidelijkheid over hopen te krijgen." Hoe gaat Marco ooit weer een goede reputatie krijgen? "Daar moet hij iemand voor in de arm nemen die Marco helpt om weer terug te komen. Een interview luister ook heel nauw. Het zou heel erg afhangen van de uitkomst van de rechtszaak. Pas dan kun je plan de campagne maken hoe je eventueel weer op het podium kan. "
De conclusie van Evert: "Volgens mij is de grote Marco Borsato-comeback wel te realiseren, áls hij tenminste onschuldig blijkt. "
Wat denk jij? Zouden Leontine en Marco weer bij elkaar komen?
borsato 642148aba88b0