Linda de Mol steekt Amalia een hart onder de riem

Entertainment
door Denise
dinsdag, 18 april 2023 om 15:10
ontwerp zonder titel 2023 04 18t154828793
Linda de Mol steekt Amalia een hart onder de riem in de nieuwe editie van LINDA. Ze moedigt iedereen aan om 'iets liefs en positiefs' te posten op Koningsdag voor prinses Amalia, dat schrijft ze in haar nieuwe editorial. "Een warme, lieve steun betuiging."

Linda de Mol geschrokken

Linda was erg geschrokken toen ze las over de bedreigingen die Amalia kreeg. "Wat is dit onvoorstelbaar. (...) En dat er nu een situatie is ontstaan waarin een meisje van negentien niet meer mag genieten van de leukste tijd van haar leven. " Ook verbaasde ze zich over het feit dat deze boosheid, maar 'een dag duurde' over de situatie van Amalia. Ze schrijft hierbij dat ze een massale steunbetuiging mist voor de kroonprinses.

Oproep van Linda de Mol

Als steunbetuiging doet Linda een oproep op social media. "Hoe mooi zou het zijn als we op Koningsdag eens allemaal iets liefs en positiefs posten op social media? Als steunbetuiging in een zware tijd. Massaal laten weten dat we wel degelijk mat haar meeleven. Dat we haar prachtig vinden zoals ze is, en alle haters die het nodig vinden iets lelijks over haar uiterlijk te zeggen, berispen. Wij gooien 'm erin, de 27e april: de hashtag #LoveAmalia. Wie doet er mee?"