MAFS-kijkers in shock na een heel gênant en intiem gesprek

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 27 januari 2023 om 11:00
richelle en maarten mafs
In het programma Married at First Sight trouwens de deelnemers met een eigenlijk wildvreemde, om er daarna achter te komen of ze bij elkaar passen. Ook op intiem gebied moet het matchen en daar helpt seksuoloog Eveline bij. Toch maakt zij dingen ook érg ongemakkelijk.
Een intiem gesprek tijdens Married at First Sight
De seksuoloog was erg benieuwd of het koppel al intiem met elkaar geweest was, maar dit was niet het geval. "Er is gezoend, geknuffeld en dat zoeken we op, maar we doen rustig aan", vertelt Maarten. Een avontuurtje tussen de lakens heeft er voor het getrouwde koppel dus nog niet ingezeten.
Eveline wil vuurwerk zien
Eveline toverde tijdens een gesprek ineens intieme speeltjes uit haar hoed. Dit deed ze overigens in het bijzijn van het getrouwde koppels Maarten en Richelle.
Ze wilde de boel een beetje intiemer maken tussen de twee en zorgen dat ze elkaar ook tussen de lakens zouden leren kennen. "Ik heb iets meegenomen waardoor het leuk is om elkaar een beetje te gaan ontdekken", vertelt Eveline.
Eveline vindt dat het gaat om een beetje voelen, zodat het koppel wat minder gaat denken en meer gaat vertrouwen. "Ga eens na of dat veertje lekker voelt achter je oor, of op zijn voet."
Kijkers zijn in shock
De kijkers zijn in shock over hoe intiem Eveline het allemaal maakt, maar vooral over hoe ongemakkelijk het is.
Zie hieronder een aantal reacties van de kijkers: