Marc-Marie Huijbregts over Yvonne Coldeweijer: 'Een stem in alles'

Entertainment
door Denise
dinsdag, 21 februari 2023 om 9:52
marc en yvonne
Marc- Marie Huijbregts geeft een compliment aan Yvonne Coldeweijer . Hij vindt het knap hoe zij zo snel dé roddelkoningin van Nederland is geworden. "Ze is gewoon een stem in alles."

Compliment van Marc-Marie Huijbregts

Veel mensen, en dan vooral BN'ers ergeren zich aan roddelkanalen als die van Yvonne. Marc Marie Huijbregts vindt dit niet helemaal terecht. "Ik vind dat we even naar onszelf moeten kijken. Die juicekanalen zouden er niet zijn als niemand er een abonnement op nam". Dit vertelt hij in Koffietijd. Volgens Marc Marie pakt Yvonne dit heel goed aan. "Wat ik heel knap vind van die Yvonne Coldeweijer is dat ze binnen een jaar of zo een stem is in alles. Dat vond ik ook zo grappig met Angela de Jong. Ineens is zij gewoon dé autoriteit qua tv. Dat vind ik altijd heel knap als mensen dat doen. Als mensen voor zichzelf een soort plek in de wereld scheppen waar ze van kunnen leven. Dat vind ik ook... Als wij het allemaal niet weten, dan zouden zij niet bestaan."

Showbizz podcast

Marc-Marie is een showbizzpodcast begonnen met Privé-sterjournalist, maar dat is absoluut niet 'juiceachtig' volgens hem. "Het is meer een soort fijne, vrolijke, aardige podcast. Ik heb in elk geval genoeg over allemaal treurnis en die heeft weer met die in een parkeergarage staan te tongen. Ik hoef het gewoon niet te weten."
Jan denkt kritischer over juicekanalen. "Ja, kijk, ik bedoel: het is zo makkelijk dingen te roepen natuurlijk, maar kom nou gewoon even met feiten. Er wordt van alles in die kanalen geroepen en dat is iets wat wij gewoon niet willen. Wij willen het gewoon positief houden en ik vind ook dat je mensen niet zomaar moet beledigen."