Marco Borsato is gevlucht naar Italië

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 25 april 2023 om 15:54
marco borsato gevlucht
Marco Borsato wil niet langer opgesloten zitten en is daarom gevlucht naar Italië. Sinds de doofpot van The Voice of Holland open is gegaan, zit hij opgesloten in zijn eigen huis. Daarom heeft hij besloten om te vluchten naar Italië.

Marco Borsato en The Voice of Holland

Marco Borsato heeft ontzettend veel op zijn kerfstok. We hebben natuurlijk van Tim Hofman tijdens de aflevering van BOOS alle dingen gehoord over die Marco Borsato tijdens The Voice of Holland heeft gedaan.
Maar Marco heeft nog veel meer gedaan dan dat, hij heeft een heleboel uitgespookt. Hij heeft heel wat affaires gehad, terwijl hij eigenlijk getrouwd was met Leontine.

Gevlucht naar Italië

Marco is vertrokken uit Nederland, omdat het hier geen manier van leven is. Hij zal vast bang zijn van alle reacties die hij van heel Nederland over zich heen gaat krijgen. De zanger is vertrokken op zijn motor, door de helm zal hij natuurlijk niet zo snel herkend worden.
Evert Santegoeds liet weten dat hij op zijn motor vertrokken zou zijn. "Marco Borsato is ongezien vertrokken uit Alkmaar. Daar heeft hij de afgelopen maanden opgesloten gezeten in zijn eigen huis. Hij wilde wel even een ander uitzicht hebben meldt De Telegraaf. Hij is met de motor vertrokken richting Italië, zijn eigen Italië."