Mediapark helemaal klaar met Marco Borsato: 'Platina plaat bij het afval'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 21 juli 2023 om 9:50
waarom het zo lang duurt voordat de zaak rondom marco borsato is afgerond 1
Yvonne Coldeweijer ontving een bizarre foto van een spion die werkt op het Mediapark. Er is te zien dat de platina plaat van Marco Borsato bij het afval staat.

Marco bij het grofvuil

"Een spion die werkt op het Mediapark zag gisteren een platina plaat van Marco Borsato bij het afval staan", schrijft Yvonne Coldeweijer op Instagram. Ze deelt hierbij de onderstaande foto van de platina plaat van Marco die bij het grofvuil staat.
schermc2adafbeelding 2023 07 21 om 002055
Beeld: Instagram @lifeofyvonne

Het schandaal van Marco Borsato

Sinds de schandalen die naar boven kwamen over Marco Borsato bij de aflevering van BOOS over The Voice of Holland , hebben we eigenlijk niks meer van hem vernomen. Ruim anderhalf jaar later is er nog steeds weinig bekend over de zaak.
Hij wordt namelijk beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Toch ontbreekt er hard bewijs voor de zaak. Hij zou tussen 2014 en 2019 een minderjarig meisje hebben aangerand. Het bewijs is een dagboek dat de moeder van het meisje vond. Hierin stond een beschrijving van het misbruik.
Ondanks dat er eigenlijk nog niks bekend is over de zaak, hebben sommige media besloten niet meer geassocieerd te willen worden met Marco Borsato. Zo heeft Radio 538 besloten om zijn muziek niet meer te draaien, luisteraars waren het er namelijk niet mee eens. Hier kwamen ze uiteindelijk toch op terug!
"Marco Borsato is ergens van beschuldigd, maar er is nog geen veroordeling, nog geen bewijs. En misschien komt dat wel, maar misschien ook niet. Maar Marco Borsato is wel helemaal gecanceld voor de rest van zijn leven. Zijn carrière is naar de klote, zijn huwelijk is naar de klote. Alles is naar de klote eigenlijk. Zo lang hij nergens van veroordeeld is, kunnen we hem gewoon draaien” , zeiden ze op de radio.