Martien Meiland voelt zich verraden door Caroline: 'Zoek het uit!'

Entertainment
vrijdag, 22 september 2023 om 9:17
martien meiland verraden caroline van eeden
Martien Meiland is boos over het schandaal boek van oud-vriendin Caroline van Eeden die binnenkort zal uitkomen. Martien probeert het wel een beetje te verbloemen, maar toch is die boos. "Yvonne heeft gelijk!"

Martien Meiland niet boos op Wilfred Genee

De ‘verbannen’ oud-huisvriendin, Caroline van Eeden, komt met een schandaalboek over de familie Meiland: Nagejaagd. Caroline: De Verbannen Huisvriendin uit Chateau Meiland . De eerste rellen heeft ze al veroorzaakt. De schrijfster van haar broek, Valérie Lempereur, heeft al het eerste stukje uit het boek laten voorlezen door Wilfred Genee . Het gevolg daarvan was dat het verhaal naar buiten is gekomen dat Martien gemeenschap heeft gehad op de parkeerplaats . Toch schijnt het dat Martien hier niet helemaal eerlijk over is geweest.
Martien geeft aan niet boos te zijn op Wilfred, nadat hij het stukje heeft voor gelezen uit het boek. “Ik denk dat er bij Veronica Inside heel vaak van dat soort dingen worden gedropt. Er is geen enkel programma zoals Veronica Inside, dat zomaar zoiets even op tv kan knallen. Dat is echt hun ding”, vertelt Martien tegen Weekend. "Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik denk dat dat ook wel hun succes is. Wij zijn net zo, een open boek. Ik vind het dan ook niet erg dat Wilfred dat heeft gedaan. Ik ben ook helemaal niet bang voor dat boek."

Sceptisch over uitspraak Caroline van Eeden

Maar voelt Martien zich verraden door Caroline? " Daar kan ik nu wel antwoord op geven, maar wat heeft dat voor zin? Die vrouw moet het zelf weten. Wees gelukkig met het geld en zoek het uit. Ik kan er toch niks aan doen en ik ga me er ook niet druk om maken. Misschien als ik 30 was geweest, maar ik ben 62, dus nogmaals: zoek het uit. "
is wel heel sceptisch over de uitspraak van Caroline. Caroline beweert dat alle opbrengsten die ze krijgt van het boek naar het goede doel zullen gaan. " Zou Stichting Kika al iets ontvangen hebben? ", schrijft Yvonne.

Wantrouwen over uitspraak Caroline van Eeden

Martien heeft ook kennis genomen van haar wantrouwen. Martien is net zo sceptisch als Yvonne. "Ja, ik las het. Wat ik dacht? Nou, die Yvon heeft helemaal gelijk!" De vraag blijft of Caroline überhaupt wel een cent terugziet aangezien dit via Valérie gaat. " Ja meid, want die Valérie staat te boek als onbetrouwbaar. Ze heeft boeken geschreven van bekende Vlamingen en die zouden nooit hun geld hebben gehad. Nou, ik zou zeggen: ‘Succes met die vrouw'. "