Leugenaar Mattie Valk trekt blijkbaar nog steeds vrouwen aan

Entertainment
door Sophie
maandag, 26 juni 2023 om 9:48
mattie valk nieuwe vriendin
Mattie Valk heeft onder vuur gelegen de afgelopen tijd, maar nu is het al een tijdje wat stiller rondom de leugenaar. Tóch is hij niet veilig voor de roddels, hij is namelijk weer gespot met – mogelijke – een nieuwe liefde.

Mattie, Kirsten en de tweeling

We gaan even terugspoelen, om je bij te praten over de leugens van Mattie Valk. Yvonne Coldeweijer stuurde Mattie in mei een berichtje om hem nog één kans te geven om zijn verhaal te doen over het verhaal van de tweeling in 2016 . Mattie besloot om zijn mond te houden en dus besloot Yvonne het verhaal voor hem te vertellen.
Mattie had een relatie met Kirsten Willemstein en zij bleek zwanger te zijn van een tweeling. De tweeling werd uiteindelijk veel te vroeg geboren, maar net na de geboorte zette Mattie een punt achter de relatie. De kinderen bleken namelijk niet van hem te zijn en hij had hier geen weet van. Toch lijkt de vork volgens Yvonne anders in de steel te zitten .
Mattie en Kirsten hadden namelijk een relatie waarin ze beiden van elkaar goedkeurden dat ze vreemdgingen, eigenlijk een soort open relatie. Uiteindelijk bleek Kirsten zwanger te zijn en zou Mattie eigenlijk direct al geweten hebben dat hij niet de vader was, dit kwam door de fertiliteitsproblemen die hij had.
Toch besloot hij vol voor het vaderschap te gaan, totdat het moment kwam dat de tweeling veel te vroeg geboren werd. Toen besloot hij er ineens vanaf te zien en Kirsten voor de bus te gooien. Dit heeft een verschrikkelijke situatie voor haar opgeleverd vol met bedreigingen.

De nieuwe vriendin van Mattie Valk

Nadat Mattie samen met Kirsten een brief heeft gestuurd naar Yvonne, denkt hij dat hij veilig is voor de roddelkoningin. Verkeerd gedacht! Niemand is veilig voor ons Yvon.
Op Instagram deelt Yvonne beelden waar te zien is dat Mattie veel tijd doorbrengt met een dame die wij nog niet lijken te kennen. Het zou mogelijk gaan om zijn nieuwe vriendin, maar het zou ook kunnen dat hij zijn ex is met haar zoontje, dit laat een volger van Yvonne weten.
mattie valk nieuwe vriendin
Beeld: Instagram @lifeofyvonne
mattie valk nieuwe vriendin 2
Beeld: Instagram @lifeofyvonne