Maxime Meiland heeft een groot geheim voor dochter: 'Is ze nu te jong voor'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 21 juli 2023 om 17:54
maxime meiland geheim dochter
Maxime Meiland heeft een groot geheim voor haar oudste dochter Claire, maar wil het haar nu nog niet vertellen omdat ze te jong is.

De vader van Claire Meiland

Voor de mensen die regelmatig naar Chateau Meiland kijken, is het geen geheim dat Leroy, de man van Maxime Meiland, niet de vader is van Claire. De ex van Maxime, Jaap, is namelijk de vader van Claire. Hij verliet haar toen ze vertelde dat ze Claire wilde houden.
Inmiddels is Claire vijf jaar oud en kent ze niets anders dan haar moeder samen met Leroy, dus vindt Maxime het ook erg lastig om dit aan haar dochter te vertellen. Maxime heeft wel een aantal pogingen gedaan om contact op te nemen met de vader van Claire, maar die liet niks van zich horen.

Het geheim van Maxime Meiland voor haar dochter

Waar Jaap eerder nooit wat van zich liet horen, is dit nu wel het geval. Maxime heeft een stabiel huwelijk met Leroy, dus besloot hij weer contact met Maxime en Claire te zoeken. Claire noemt Leroy ook 'papa', daarom vindt Maxime het niet nodig dat haar dochter contact heeft met haar ex. Jaap en Claire hebben elkaar dan ook nog niet ontmoet.
Wel wil Maxime ooit aan Claire vertellen dat Leroy niet haar vader is, de kans is vrij groot dat ze er anders via televisie achter komt. Maar Maxime vindt het nog te vroeg om dat gesprek met haar te hebben. Ze zal ook niet meer lang wachten om dit haar te gaan vertellen, maar het is en blijft een heel erg moeilijk gesprek. Je weet natuurlijk nooit hoe Claire zal reageren als ze hoort dat Leroy niet haar biologische vader is.