Maxime Meiland over mensen met uitkering: 'En dan zeggen dat ik verwend ben'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 17 augustus 2023 om 11:12
maxime meiland mensen uitkering
Maxime Meiland heeft geen blad voor de mond en dat is te merken. Dit keer doet ze toch niet zo'n handige uitspraak in een interview.

De pispaal van de familie Meiland

Maxime Meiland wordt een beetje gezien als de pispaal van de familie Meiland, althans, dat zegt ze zelf. In het programma Open Casa praat ze over het feit dat mensen het altijd op haar gemunt hebben. "Mensen blijven wel altijd negatief over mij. Als het over Chateau Meiland gaat, moeten ze altijd mij hebben. Ik ben altijd de pispaal."
Nu moeten we zeggen dat Maxime zich ook regelmatig uitspreekt over verschillende onderwerpen. Dat moet natuurlijk kunnen, maar er zijn velen die haar uitgesproken mening niet met haar delen.

Maxime Meiland over mensen met een uitkering

Maxime lijkt echter het idee te hebben dat dit allemaal niet aan haar ligt, maar aan die mensen zelf. Ze praat dan ook in het programma Open Casa over de haat die ze krijgt. "Dat zijn allemaal mensen die zelf op de bank zitten met hun uitkering en aan het bier zitten" , begint Maxime. "En dan tegen mij zeggen dat ik verwend ben! Gerda, no no no. Nee, ik kan daar niet. Nee dat is gewoon niet zo. Ze zoeken het maar uit. Ze hoeven ook niet te kijken trouwens."
Hierbij scheert Maxime iedereen die haat op haar heeft natuurlijk wel over één kam en ze kan waarschijnlijk wederom op genoeg reacties rekenen na de uitspraak die ze doet. Ze beweert namelijk wel heel sterk dat mensen met een uitkering verwend zijn.