Maxime Meiland over relatiebreuk zus: 'Dit moest zo zijn'

Entertainment
door Tika
maandag, 07 augustus 2023 om 12:24
maxime meiland over relatiebreuk zus ik zag die breuk echt niet aankomen
Dat Maxime Meiland graag haar neus in andermans zaken steekt, is een feit. En het liefst deelt ze haar kijk op de situatie met het eerste en beste weekblad. Deze keer heeft ze het over haar zus Montana en de relatiebreuk waar ze begin dit jaar doorheen ging.

Relatiebreuk

Eind vorig jaar kwam de relatie tussen Montana en haar voormalige vriend, Dirk, ten einde. De twee waren zo'n acht jaar samen, maar merkte dat het gewoon niet meer ging. "Ze laat niks blijken tot het moment dat het eigenlijk al te ver is", vertelt Maxime in een gesprek met weekblad Weekend . Voor haar en de familie was de breuk erg onverwachts. "Ik zie nu wel dat Montana ontzettend aan het groeien is in haar eigen leven sinds zij uit elkaar zijn. Zó anders.”

Maxime Meiland over relatiebreuk

Dirk was volgens Maxime een beetje van de oude stempel. "Hij is een beetje ouderwets opgevoed, van een man werkt en de vrouw blijft thuis."
Toen de twee nog samen waren, zou Montana wat aan de stille kant zijn, beweert haar zusje. – Raar om te geloven in zo'n gezin. – "Ik zie nu wel dat Montana ontzettend aan het groeien is in haar eigen leven sinds zij uit elkaar zijn. Zó anders.”

'Dit moest zo zijn'

Zoals we in het recente seizoen van Chateau Meiland konden zien, heeft Montana een prima huis weten te bemachtigen. "Ze zit er, helemaal naar haar zin. Dan denk ik: ja meid, dit moest zo zijn", zegt Maxime .

' Misschien loop ik volgende week wel iemand tegen het lijf'

Onlangs heeft Montana zelf over haar kinderwens gehad. Voorheen had ze die namelijk niet, maar waarschijnlijk kwam dat gewoon door Dirk. Ze is nu eind twintig en merkt dat die wens toch steeds meer aan het groeien is. "Ik heb wel de gedachten gehad van: ik ben nu 28 en zit toch zonder relatie. Aan de andere kant, ik ben nog geen dertig. Misschien loop ik volgende week wel iemand tegen het lijf van wie ik helemaal hoteldebotel ben.”