Om deze reden was Monica Geuze niet bij het Televizier-Ring Gala

Entertainment
vrijdag, 13 oktober 2023 om 8:18
monica geuze
Monica Geuze heeft de kans op twee Televizier-Ringen, maar vanwege werkverplichtingen kan ze niet aanwezig zijn in Carré. Gelukkig heeft ze uitstekende vervanging geregeld

Monica Geuze over haar nominatie 'Heel zenuwachtig'

Er wordt tijdens een interview van RTL aan Monica gevraagd of ze haar nominatie al gevierd heeft, maar Monica geeft aan dat ze dat niet durft en er heel zenuwachtig van wordt. Monica voelt niet de verplichting om iets te winnen, omdat ze twee keer is genomineerd, maar ze zou het wel heel leuk vinden om ooit iets in haar leven te winnen. Monica was laatst te gast bij Humberto Tan en daar zaten Noa en Jurre aan tafel, hun zijn genomineerd voor het talent award. "Het zijn echt superleuke mensen" , reageert Monica. Ze vindt dat Jurre en Noa het meer verdienen, omdat ze vindt dat hun beter werk leveren.

Monica Geuze afwezig bij de Televizier-Ring

Dit jaar is Monica genomineerd in de categorieën Talent en Online Videoserie, maar ze is niet aanwezig bij het 58e Gouden Televizier-Ring Gala.
De reden voor haar afwezigheid is buitengewoon terecht en ook de oorzaak waarom Ruben Nicolai, Gerard Joling, Loretta Schrijver en Carlo Boszhard niet aanwezig zijn in de zaal: de finale van The Masked Singer
wordt vanavond opgenomen. In haar rol als nieuw panellid van de muzikale raadshow moet ook Monica het televisiefeestje helaas aan zich voorbij laten gaan.

Prachtige vervanging

Toch is Monica op een zekere manier aanwezig: haar broer Matthijs, die als drag queen bekend staat onder de naam Miss Cartier, verschijnt op het toneel en is volledig gekleed in de stijl van zijn zus Monica.
screenshot 2023 10 13 at 101608
Beeld: Instagram @televizier