Monica Geuze en Kaj Gorgels krijgen eigen Videoland serie

Entertainment
door Denise
vrijdag, 24 maart 2023 om 13:55
ontwerp zonder titel 90 2
Monica Geuze en Kaj Gorgels zijn natuurlijk te zien als presentatie duo van Temptation: Love or Leave, maar nu komt er nog een programma van Videoland waar zij beiden te zien zijn. Videoland heeft op Instagram een video gedeeld waarin Monica en Kaj met een nieuw programma komen. En de kijker gaat bepalen wat zij daar gaan doen.

Monica Geuze en Kaj Gorgels krijgen eigen programma

Kaj en Monica hebben allebei een druk leven. Samen maken ze podcasts, presenteren ze shows én hebben ze ook nog eigen bedrijven. Videoland is daarom nu met een tof idee gekomen. Omdat Kaj en Monica alles onder controle hebben is het nu tijd om die controle uit handen te geven. En dit gaan zij doen met behulp van de kijker. Bij de bekendmaking van het programma vertelt Monica: "Wij gaan eindelijk die podcast studio uit en jij gaat ons daarbij helpen hopelijk. "
Monica en Kaj krijgen een eigen Videoland-serie Geuze & Gorgels en gaan in een podcast bus door Europa reizen. En wat juist zo leuk is, is dat de kijker het kan bepalen. Zo wordt er bepaald waar ze heen gaan of ze een activiteit gaan doen, of dat ze kunnen kiezen waar het duo gaat slapen. "Heerlijk, we geven de controle aan jullie", zegt Kaj in de video. "Zorg dat het spraakmakend is op beeld en wat we daar gaan meemaken, bespreken we ook weer in de podcast. Dus je hebt dubbel controle over wat wij meemaken en bespreken." Wat leuk!
Heb jij een leuk idee voor ze? Dat kan via deze link