Monica Geuze over operatie: 'Als ik geen dochter had gehad had ik de stekker eruit getrokken'

Entertainment
door Denise
donderdag, 20 april 2023 om 13:36
ontwerp zonder titel 2023 04 20t150335824
Monica Geuze heeft haar voorgevel laten verkleinen. De operatie leek goed te verlopen, maar de volgende dag moest ze toch weer opnieuw geopereerd worden. Dit vertelt zij in de podcast Geuze & Gorgels.

Monica Geuze onder het mes

Monica Geuze liet haar implantaten verwijderen. Haar oude siliconen heeft ze laten vervangen door nieuwe die iets kleiner zijn. Voordat ze dochtertje Zara-Lizzy kreeg liet ze deze implantaten zetten, maar na de bevalling had haar voorgevel een andere vorm gekregen. Monica was er niet meer blij mee en heeft na lang nagedacht te hebben ze laten verkleinen.
Twee weken geleden was het zover, Monica kreeg de operatie. Ze ging onder narcose en kreeg medicatie voor de pijnstilling. Dat Monica onder narcose ging, vond zij helemaal niet erg. Sterker nog, daar blijkt ze van te houden. Zo zei ze eerder in de podcast: "Ik ben echt zo weg van narcose. Ik vind dat echt zo lekker. Het moment dat je inslaapt en dat er dan gewoon niks in jouw lichaam kan tegenwerken tot die slaap. Dat is goddelijk. " Toen de narcose klaar was, werd ze wakker en waren de implantaten eruit. De operatie bleek geslaagd te zijn, maar toch moest ze wéér onder het mes.

Tweede operatie voor Monica Geuze

Zo zegt ze hierover: "Ik voelde meteen dat de linkerkant veel meer pijn deed dan de andere kant." Ze moest nog een nachtje in het ziekenhuis blijven. "Ik werd de volgende ochtend wakker en toen had ik zoveel pijn. Toen kwam de arts een check doen. Dus hij deed die bh open en vroeg of ik pijn had. Ik zei dat ik dat inderdaad had dus hij ging kijken. En toen zei de arts dat hij mij diezelfde dag meteen weer ging opereren. Dus ik raakte enorm in paniek. De arts zei dat hij waarschijnlijk iets had geraakt of dat er iets was open gespat waardoor mijn hele linker borst zich had gevuld met bloed. "
Het blijkt dat Monica niet goed tegen anatomie kan. Toen de arts vertelde wat er met haar ging gebeuren, werd ze helemaal gek. Zo viel ze meerdere keren flauw en raakte ze in paniek. Hiernaast had ze natuurlijk ook nog steeds veel pijn. "Als ik nu geen kind had dan had ik nu op een knop gedrukt zodat ik niet meer hoefde te leven. " De influencer kreeg opnieuw een operatie en toen ze na een paar uur wakker werd, voelde ze zich gelukkig weer goed. Ze had nog wel pijn, maar veel minder dan voor de operatie.