Monique Westenberg deelt pikant kiekje van afgetraind lichaam in bikini

Entertainment
door Indy
dinsdag, 24 oktober 2023 om 10:51
monique westenberg 63175180a6914
Monique Westenberg is samen met kleine André aan het genieten van hun vakantie op Bonaire. Ze deelt op Instagram niet alleen foto's van haar met de kleine, maar Monique deelt ook pikante kiekjes in bikini.

Pikante kiekjes

Op Instagram plaatste Monique Westenberg afgelopen zondag foto's waarop te zien is dat ze met kleine André heerlijk aan het genieten is van het strand op Bonaire. Op de foto's is ook te zien hoe Monique poseert op het strand in een rode bikini. De vriendin van André Hazes besteedt veel tijd aan haar uiterlijk en lichaam en dat is zeker terug te zien op de foto's.
De pikante kiekjes van Monique roept gemende reacties op. "Wauw mop wat een killerbody. Geniet van jullie vakantie!" , schrijft een volger. "Je ziet er top uit Monique" , schrijft een ander. Toch is niet iedereen even enthousiast over de post van Monique. Ze krijgt met name commentaar op hoe vaak ze op vakantie gaat. "Weer op vakantie??? Nou die komt wel aan haar rust toe" , luidt het in de reacties.

Geen toeval

Het is geen toeval dat Monique is afgereisd naar Bonaire. Haar vriend André Hazes is daar namelijk op schrijfkamp om aan zijn nieuwe album te werken. “Ik heb de afgelopen maanden keihard met deze gasten gewerkt aan het vinden van de sound die mij gelukkig maakt en het maken van een album waar ik trots op ben” , zegt de zanger op Instagram. “Jullie reacties waren heel positief en daarom zijn wij meteen weer op schrijfkamp gegaan om door te pakken. Magisch wat we met elkaar in de studio hebben.”
Volgens André is het belangrijk dat je je focust op het licht en niet op het donker. “Dan komen er mooie dingen op je pad. Dit clubje is een onderdeel van mijn bewijs.”
Ook hij plaatste foto's op Instagram waarop hij laat zien dat hij aan het genieten is van zijn werkvakantie op Bonaire met Monique, de kleine Dré en de rest van zijn team.