Monique Westenberg kan André Hazes niet loslaten

Entertainment
door Tika
donderdag, 03 augustus 2023 om 17:01
andre hazes en monique zijn weer uit elkaar
Monique Westenberg laat haar volgers weten dat ze moeite heeft met het loslaten van André Hazes. Ondanks dit prima over haar 'friends with benefits' partner kon gaan, gaat dit toch echt over haar zoontje. Ze zijn samen op de camping op Ibiza en Monique wacht elke avond voor het huisje tot mini Dré weer thuiskomt.

Monique Westenberg en André op vakantie

Momenteel is Mo samen met mini Dré aan het vertoeven op Ibiza. Ze staan op een gezinsvriendelijke camping. Er lopen veel kinderen rond waardoor André de hele dag weg is. Op Instagram lucht ze haar moederhart. "Ik ben nu zo’n moeder die op de camping bij het huisje zit te wachten totdat haar zoon thuiskomt. Ik geniet er echt van hoe erg hij het naar zijn zin heeft met alle kinderen die hier ook verblijven. Iedere dag zoeken ze elkaar op en brengen ze uren met elkaar door.”

'Geen kind aan je kind'

"Omdat het park zo knus en overzichtelijk is, is het voor de ouders ook fijn om te weten waar ze zijn en houden we het met elkaar gemakkelijk in de gaten",
zegt ze. Normaal gesproken gaat het gezin verder weg, maar als het aan Dré ligt, keren ze elkaar terug naar de camping, laat ze weten. "Van ’s ochtends vroeg tot letterlijk middernacht heb je geen kind aan je kind! Ik ga hem toch zo maar even roepen, want mama is moe.”

Tien jaar

Daarna deelt ze een filmpje van Dré die in het donker terugkeert naar het huisje, maar nog even straal voorbij loopt. "Daar is ‘ie hoor! Liep nog even het huisje voorbij. Benieuwd hoe dit over tien jaar gaat. Dan zit ik hier tot 6:00 uur.”
André moest deze vakantie even uitzitten, hij is 'hard' aan de slag met nieuwe muziek.
mo dre
Beeld: Instagram @ moniquenoell
mo dre 2
Beeld: Instagram @moniquenoell
Deze vakantie is in ieder geval legaal, in tegenstelling tot de vakantie die ze vorig jaar namen ...