Monique Westenberg haalt zoon van school: 'Kreeg geen toestemming voor vakantie'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 13 juli 2023 om 11:23
monique westenberg zoon school
Monique Westenberg en André Hazes hebben volgens Yvonne Coldeweijer hun zoontje van school gehaald omdat ze geen toestemming kregen voor hun vakantie.

André Hazes en Monique Westenberg voor de rechter

André Hazes en Monique Westenberg namen hun zoontje Dré onlangs mee op vakantie, buiten de vakantieperiode van school. Ook zouden zij hier geen toestemming voor hebben gekregen van de school. Daarom hebben zij nu een rechtszaak aan hun broek hangen en zal de rechter uiteindelijk voor een passende straf voor het – knipperlicht – koppel vinden. "Ik las over een maand gevangenisstraf, die hoop ik niet te krijgen", vertelde André er voorheen over tegen RTL Boulevard . "En als ik Amerika niet meer in kan ga ik zitten huilen in een hoekje."

Dré wisselen van school

Monique zegt echter dat ze in eerste instantie gewoon mondeling akkoord van school heeft gehad, maar deze enkele dagen voor de reis ingetrokken werd. Yvonne Coldeweijer geeft aan dat Monique woest is over deze actie en heeft besloten Dré van school te laten wisselen.
Op Instagram laat Monique zien dat kleine Dré een gigantisch overdreven traktatie meenam naar school, terwijl hij pas in oktober jarig is. Dit blijkt een afscheid te zijn van zijn klasgenoten. "Monique is zo boos dat ze nu dus dat jong van school heeft gehaald en naar een andere school stuurt" , vertelde Yvonne in De Juice Show . "Het is heel zielig want hij is al een keer eerder van klas gewisseld, hij heeft al geen stabiele thuisbasis... En nu gaat hij dus weer wisselen van school. Het arme kind."
Mark Koster kan ook niet begrijpen waarom Monique deze keuze gemaakt heeft. "Dat ze het kind van school haalt heeft met haar ego te maken" , vertelt hij. "Dus haar ego is belangrijker dan een stabiele thuisbasis. Ik vind haar een onverantwoordelijke moeder."