Nick en Simon geven nooit meer een interview samen: 'Zoveel gezeik'

Entertainment
door Denise
maandag, 20 maart 2023 om 10:31
ontwerp zonder titel 67 2
Nick en Simon gaan geen interviews meer geven voor de camera samen, zelfs niet bij hun allerlaatste optreden op 10 april. "Kennelijk is het toen bij Eva Jinek héél slecht bevallen."

Nick & Simon nooit meer samen voor de camera

Er waren al een hele lange tijd geruchten dat er ruzie zou zijn tussen Nick & Simon, maar over drie weken is het zover: het állerlaatste concert van het duo. Het valt wel op dat ze al een tijdje geen interviews meer geven samen. Nick & Simon hebben besloten nooit meer samen een interview te geven voor de camera. De reden? Simon zei voor de camera van Shownieuws : "Nou ja, omdat de shows staan. We hebben zes verkochte shows, zes uitverkochte clubs. De boodschap is duidelijk: we gaan stoppen, en meer valt er niet echt te zeggen. "
Het lijkt of Simon er helemaal blij van wordt wanneer hij het heeft over het einde van het muziek duo. "End of an era. Bijna twee decennia zijn we aan de slag geweest, bijna zeventien jaar en over drie jaar is het klaar. Dan een tijd van onbekende vrijheid, dus daar heb ik heel veel zin in. Daar kijk ik heel erg naar uit. Ik heb geen plan, ik ben vooral nieuwsgierig wat het gevoel gaat zijn. "

Geen laatste interview

Ook valt het showkenner Bart Ettekoven het op dat Simon helemaal blij is wanneer hij het heeft over het einde van Nick & Simon. "Hij staat helemaal te glunderen als hij het erover heeft. "
Bart baalt ervan dat ze hebben besloten niet meer samen een interview gaan geven. "Dat vind ik toch wel jammer. Je had toch na afloop wel even, als ze van dat podium afkomen, voor de allerlaatste keer, voor de allerlaatste keer willen vragen van: 'Goh, emotioneel moment, vertel hoe het gegaan is', en: 'Heel veel succes', en ze even uit willen zwaaien."
Bart vermeent dat het iets te maken heeft met het Jinek-interview in augustus. "Kennelijk is die laatste ervaring bij Eva Jinek zó slecht bevallen… Daar hebben ze natuurlijk zoveel gezeik over gehad en met lichaamstaaldeskundigen die ernaar hebben gekeken en zaten te bestuderen of ze nou wel of geen ruzie hebben."
Hij vervolgt: "Ik vind het jammer. We waren er ook altijd toen ze een nieuw singletje te promoten hadden, maar goed… Het is hun goed recht om nu te zeggen: we gaan die concerten doen, ze zijn toch uitverkocht, dus de pers hebben we wat dat betreft niet meer nodig. "