Nick Schilder deelt een voorproefje van zijn eerste liedje zonder Simon

Entertainment
door Sophie
woensdag, 24 mei 2023 om 16:51
nick schilder debuut single
Nick en Simon zijn al een tijdje uit elkaar en ze besloten beiden hun eigen weg te gaan. Nick Schilder komt vrijdag met zijn eerste eigen liedje en geeft alvast een voorproefje.

De breuk van Nick en Simon

Een tijdje geleden maakten Nick en Simon bekend dat ze als zangduo uit elkaar gingen. Simon zag het niet meer zitten, ondanks dat Nick nog graag door wilde met het duo. Ze gaven nog een hele reeks aan afscheidsconcerten, maar het is nu echt gedaan met het duo. Nick lijkt zichzelf snel te hebben herpakt, want hij brengt vrijdag zijn eerste eigen single uit.

Het eerste eigen liedje van Nick Schilder

"Lieve mensen, ik had gezegd dat ik met leuk nieuws zou komen deze week" , vertelt Nick op Instagram. "Het leuke nieuws is, ik kom uit met mijn eigen debuutsingle . "
Hij vertelt dat het nummer de emoties omschrijft die hij de afgelopen tijd heeft gevoeld. Zullen we misschien toch iets meer te weten komen over wat er heeft gespeeld tussen de twee?
Samen met een Oekraïnse Nationaal Ballet heeft Nick zijn videoclip gemaakt. "Iets waar ik heel trots op ben, iets wat me diep heeft geraakt" , vertelt hij erover.
Op Instagram deelt hij alvast een voorproefje van het nummer en het is héél wat anders dan hij hiervoor samen met Simon deed.