Nick Schilder voelt zich heel prettig zonder Simon Keizer: 'Hele goede vibe'

Entertainment
door Sophie
zondag, 16 juli 2023 om 12:02
nick schilder prettig zonder simon keizer
Nick Schilder en Simon Keizer zijn al een tijdje uit elkaar. Nick is nu heel hard aan het werken aan zijn solocarrière en dat lijkt hem eigenlijk wel heel goed te bevallen.

De breuk van Nick Schilder en Simon Keizer

Nick Schilder en Simon Keizer zijn een aantal maanden geleden als zangduo uit elkaar te gaan. Hier is veel om te doen geweest, omdat er veel speculaties waren over de breuk. Wat er precies van waar is, hebben de twee tot op heden niet duidelijk gemaakt.
Nick vertelt wel dat hij het stiekem heel prettig vindt om alleen te werken. "Ik zit in een nieuwe energie, in een hele goede vibe en heb leuke mensen om me heen." Maar hoe zit het nu met het contact tussen de twee? Nick geeft in ieder geval aan dat ze twee nog wel gewoon contact hebben met elkaar.

Nick voelt zich prettig zonder Simon

Nick Schilder is dus erg blij met zijn solocarrière, ondanks dat hij het mega spannend vond om zijn eerste Engelstalige single uit te brengen. Ook vindt hij het ontzettend prettig dat hij wat makkelijker dingen kan wijzigen, omdat hij niks meer met een ander – Simon – hoeft te overleggen.
Toch vond hij het wel prettig om een 'klankbord' als Simon te hebben, als hij ergens onzeker over was. "Als je iets maakt, waarvan je niet helemaal zeker bent, dan heb je altijd iemand die kan zeggen: 'Oké, ja of nee.'"