Nicol Kremers lanceert eigen pikante webshop

Entertainment
door Tika
dinsdag, 11 april 2023 om 9:34
nicol kremers lanceert eigen pikante webshop 1 1
Dit weekend zat vol verrassingen. André Hazes liet heel het land weten dat hij en Monique Westenberg tóch wel samen zijn. En Nicol Kremers lanceerde haar eigen 'pikante' webshop, als je begrijpt wat we bedoelen...

Nicol Kremers lanceert eigen webshop

Via Instagram laat ze afgelopen weekend weten een eigen pikante webshop te hebben. Ze is helemaal door het dolle heen, want dit is toch echt wel haar grote passie. "Hej allemaal! Nu is het eindelijk zover. Ik wilde altijd al graag een eigen bedrijf beginnen! Nu heb ik dit gerealiseerd. Ik heb deze webshop opgezet, en bied hier exclusieve lingerie en toys aan! Ik zou zeggen kijk snel verder op de website, want wellicht zit er ook wat spannends bij voor jou!", aldus Nicol.

'Kan niet gek genoeg'

Ons Nicol is lekker bezig met haar 'ondernemingen'. Zo maakte ze eerst een carrière switch van TikTok naar OF. Dat is het platform waar je tegen een maandelijkse betaling spicy content kunt zien. En nu heeft ze haar eigen pikante webshop. Valt een beetje in hetzelfde straatje.
We vragen ons af hoe goed de webshop loopt. De online winkel is dit weekend gelanceerd en nu al worden er flinke kortingen gegeven. Los daarvan vraagt ze echt de hoofdprijs voor haar producten. 139,99 euro voor een t-shirt... Je moet het er maar voor over hebben.