Nicol Kremers wil stiekem de aandacht van Peter Gillis behouden

Entertainment
door Sophie
maandag, 26 juni 2023 om 16:14
nicol kremers terug instagram 1
Ondanks dat ze zegt dat ze niks meer met hem te maken wil hebben, vraagt Nicol Kremers toch bizar veel aandacht van haar ex Peter Gillis. Nu doet ze het weer, maar dan met een bizarre eis.

De rechtszaak tussen Peter Gillis en Nicol Kremers

Peter Gillis en Nicol Kremers hebben het flink met elkaar aan de stok. Nadat de twee uit elkaar gingen, kwam onlangs naar buiten dat Nicol al die tijd bij Peter is gebleven uit angst. Ze heeft al haar moed bij elkaar geraapt en aangifte tegen hem gedaan van minstens tien gevallen van bedreiging en mishandeling. Peter zou in elk geval voor één van deze feiten al worden vervolgd.
De zaak zal eind augustus plaatsvinden en wij zijn heel erg benieuwd wat er hier allemaal gezegd gaat worden. Makkelijk wordt het niet, voornamelijk voor Nicol Kremers.

Alle afleveringen van Massa is Kassa verwijderen

Nicol Kremers sleept haar ex Peter Gillis voor de rechter, maar het lijkt alsof ze hem helemaal kaal gaat plukken. Ze pakt hem namelijk waar ze hem pakken kan en laat aan heel Nederland zien dat zij niet meer met deze man geassocieerd wil worden. Daarom heeft ze in een sommatie aangegeven dat de aflevering van Massa is Kassa
waarin zij te zien is, moeten worden verwijderd en niet meer mogen worden uitgezonden. Dit hebben haar advocaten, Sébas Diekstra en Allon Kijl, namens het management van Nicol gestuurd naar Talpa en de producent van het programma.
Maar gaat dit Nicolleke lukken, of is het verloren zaak? Natuurlijk moet roddelkoningin Yvonne Coldeweijer zich er ook eventjes mee gaan bemoeien. Ze wenst Nicolleke – en tevens haar eigen advocaat – heel veel succes. "Nicolleke doet zelf alles maar dan ook alles voor aandacht, dus denk niet dat de rechter hierin mee zal gaan. En schadevergoeding voor smaad van Petertje al helemaal niet" , is wat Yvonne erover schrijft op Instagram.