Nicol Kremers verloot een date met zichzelf

Entertainment
door Tika
dinsdag, 11 april 2023 om 9:02
nicol kremers verloot een date met zichzelf 1 1
Het moet niet gekker worden. Van het weekend heeft Nicol Kremers haar eigen webshop gelanceerd. De online winkel kwam met een aantal aparte dingen. Zo vraagt Nicol onder andere de hoofdprijs voor een simpel t-shirt met logo en verloot ze een date met zichzelf. Wie wil dat nou niet?...

Pikante webshop

Voor de mensen die het niet wisten. Toen Nicol nog een relatie met Peter Gillis had, had ze ook al een webshop die dit soort dingen verkocht. Het was echt haar passie heeft ze eerder gezegd. Daarnaast past het ook goed bij haar nieuwe carrière op OF. Voor een maandelijkse betaling van 20 euro, kun je haar spicy foto's en video's bekijken.

Nicol Kremers verloot date met zichzelf

Als je een blik werpt op de website, vallen er een aantal dingen op. Zo verkoopt ze spullen voor veel te veel geld. Een t-shirt met haar logo erop kost normaal 139,99 euro... Nu wel afgeprijsd naar 69 euro. – Wij denken dat ze op haar achterhoofd is gevallen. – Dat was niet het enige. Nu het uit is met alweer de vierde man dit jaar, wil Nicolleke graag een nieuwe vent. Ze heeft daarom haar twee favoriete dingen kunnen combineren. Mannelijke aandacht en geld. Ons Nicol kwam op het goede idee om een date te verloten. Voor vijf euro kan je meedoen en uiteindelijk wordt er één man gekozen. Wie wil dat nou niet?... Wel lekker cashen op deze manier.
whatsapp image 2023 04 11 at 092433 64350b4d13f7b 1
Instagram @kremersnicol