Nicol onthult detail over de breuk met Peter Gillis

Entertainment
door Denise
maandag, 06 maart 2023 om 8:57
massa is kassa een grote grap
Ons Nicolleke was weer op TikTok te vinden de laatste dagen en heeft nu haar mond voorbijgepraat. Er waren al eerder geruchten dat Nicol Kremers en Peter Gillis al sinds september uit elkaar zijn en dat bevestigt ze nu op TikTok. Kijkers van Massa is Kassa weten niet wat ze horen en voelen zich ontzettend in de maling genomen.

Relatie al eerder voorbij

Peter en Nicol hadden de breuk nog niet bekend gemaakt, maar er waren al maandenlang geruchten dat de relatie over en uit zou zijn. Een bron had een gesprek met roddelkanaal RealityFBI en zei dat de relatie tussen Peter en Nicol al sinds september over was, maar de breuk niet naar buiten mocht komen door Massa is Kassa.
Een TikTok-volger vroeg nu aan Nicol: "Ben je single?" Nicol antwoordt hierop: "Nee, ik ben niet pas single. Ik ben al single vanaf begin september." Wacht, wat? Dit betekent dus dat ze uit elkaar waren toen er nog opnames waren voor Massa is Kassa.
Voor de kijkers voelt dit alsof ze in de maling zijn genomen, en terecht! Een kijker schrijft in gesprek met reality: "Dus de opnames voor de kerstuitzending hebben ze mooi achterbaks gedaan naar de kijker toe. Zodat het er nog op leek dat ze samen waren."
peter en nicol 6405a5550dfe6
Instagram @reality_fbi
peter en nicol 2 6405a57bd32e6
Instagram @reality_fbi
Massa is Kassa was dus gewoon een grote grap geweest voor kijkers....