Nicole uit Married at First Sight is klaar met datingshows

Entertainment
door Denise
donderdag, 02 maart 2023 om 10:40
klaar met mannen
Het liefdesexperiment Married at First Sight gaat nog door, maar MAFS- Nicole en Martijn hebben allang de ringen ingeleverd, want voor hun was het huwelijk finito. Na een turbulente huwelijksreis, met veel downs, heeft het stel besloten ermee te stoppen. Nicole wil dan ook nooit meer meedoen aan een datingprogramma.

MAFS- Sprookje in duigen

Het leek een sprookje. MAFS- deelnemers Nicole en Martijn zagen elkaar bij het altaar en waren gelijk beiden enthousiast. Ze hadden dezelfde favoriete vakantie bestemming en daarnaast dezelfde vriendengroep. Na het ja-woord was het tijd voor de huwelijksreis waar ze elkaar dolgraag beter wilden leren kennen. De twee verbleven in het mooie Italië, maar dit verloopt alles behalve soepeltjes. Ze waren er nog maar anderhalve dag en de spanningen liepen al hoog op. Zo kregen ze een discussie waarbij Martijn Nicole verweet dat zij hem al de hele tijd op zijn plek zet. Dit valt totaal verkeerd bij Nicole.
MAFS-expert Patrick probeert met ze te praten en voor even lijkt het weer goed te gaan met de twee, maar dezelfde avond gaat dit nog mis. Na een vervelende opmerking van Martijn is Nicole er klaar mee en gooit een glas rode wijn in het gezicht van Martijn. Martijn zou tegen Nicole hebben gezegd dat ze niet goed is in autorijden. Nicole is van beroep rijinstructrice, dus dat is natuurlijk niet leuk om te horen. Het wordt al snel duidelijk dat het huwelijk niet meer te redden valt en bij thuiskomst zijn de twee dan ook bereid om de ringen in te leveren en het experiment voorgoed en altijd af te sluiten.

Geen Datingshow meer voor Nicole

Naast dat Nicole meedeed aan Married at First Sight, deed ze ook nog mee aan Lang Leve de Liefde. Bij beide programma's vond ze helaas niet haar prins op het witte paard. Nicole is er dan ook klaar mee om nog aan andere datingshows mee te doen. "Absoluut niet". Dit zegt ze in een gesprek met Telegraaf. "Ik vind het een beetje gênant dat sommige mensen denken dat ik enkel mee heb gedaan voor bekendheid. Ik heb nul ambities om een BN'er te worden. "
Op dit moment is Nicole vrijgezel. "Op dit moment ben ik niet opzoek, maar ik sta natuurlijk altijd open voor de juiste man." Ze krijgt veel reacties op haar deelname aan MAFS. Ze geeft aan soms zelfs gebeld te worden door fans. "Dat komt waarschijnlijk doordat ik makkelijk te vinden ben. Ik heb een eigen rijschool, op de website staan mijn contactgegevens. Daardoor kreeg ik veel berichten via Whatsapp en werd ik soms zelfs gebeld. "
We hopen dat Nicole snel weer de liefde vindt!