Nicolette Kluijver staat doodsangsten uit: 'Sodeju!'

Entertainment
door Tika
vrijdag, 04 augustus 2023 om 16:56
2af0e380 47cd 4699 b66c d5961b4d4188
Sinds een paar jaar woont Nicolette Kluijver samen met haar familie op Bonaire. Daar zijn de beestjes niet alleen groter, maar ook enger.

Nicolette Kluijver staat doodsangsten uit

De schrik zit er goed in bij Nicolette Kluijver. Inmiddels woont ze al een tijdje op Bonaire en daar lopen andere en grotere beestjes rond dan in Nederland. " Sodeju ", schrijft ze bij een foto op Instagram. De afbeelding die er bij hoort is niet voor de weak . Ze filmt een enorme kakkerlak die aan de muur hangt. Wat doe je ermee? Stuk slaan is geen optie en dat weet de presentatrice inmiddels ook wel. Alle eitjes die er dan uit komen, moet je niet willen.

Het uitzicht

In 2021 ruilde ze het Nederlandse weer in voor het mooie Bonaire. Art Rooijakkers bezocht haar voor een aflevering van het programma Rooijakkers over de vloer. "Wat een huis hé?"
, vraagt Nicolette hem. Destijds is ze voor het uitzicht gevallen. Samen met haar gezin leefde ze een gelukkig leven en hadden ze zelfs een resort onder hun naam, met de nadruk op hadden. Een aantal weken terug liet ze weten dat het resort in de verkoop staat.

Te koop

Het lijkt erop dat ze ook van haar eigen woning af wil. "Goed beoordeeld en met uitbreidingsmogelijkheden. Word jij de nieuwe eigenaar van dit bekende boutique resort?”, staat er in de advertentie. Voor een bedrag van 742.000 euro is ie van jou.