Oh Oh Cherso Roos en Vincent vechten hun breuk uit via Instagram

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 26 mei 2023 om 14:26
roos vincent uit elkaar
Het bekende Oh Oh Cherso koppel, Roos van Gelder en Vincent van der Lans, zijn onlangs na dertien jaar uit elkaar gegaan. Vincent is gelukkig met zijn minnares en vriendin Sabine en laat dit blijken op Instagram, Roos sneert er op los.

Roos en Vincent zijn uit elkaar

"Liefde overwint alles... onze liefde niet" , begint Roos haar bericht op Instagram. "Ik weet er al een tijdje van en hierdoor zijn Vincent en ik niet meer samen." Roos plaatste dit bericht naar aanleiding van de bekendmaking van de affaire van Vincent via Juicechannel.
Samen hebben ze twee zoontjes en waren al ruim dertien jaar bij elkaar. Roos blijft alleen achter met hun twee kinderen en Vincent besluit nog een trap na te geven aan zijn ex door romantische kiekjes te delen op Instagram. "We krijgen deze story zo vaak doorgestuurd met niet al te beste reacties", schrijft Juicechannel op Instagram met de story van Vincent.

Uitvechten op Instagram

Velen zijn niet echt gediend van het gedrag dat Vincent vertoont. Dit komt omdat hij eerder vroeg aan zijn volgers om hem, Roos én zijn minnares en nieuwe liefde Sabine met rust te laten. "Op zijn Insta zelf schrijven: 'gun ons de rust'. Maar wel dit moeten delen..." , reageert een volger. "Walgelijk wanneer je zo respectloos omgaat met de vrouw waar je zo lang mee samen was en de moeder van JULLIE kinderen."
Roos besluit zich niet te laten kennen en belsuit modder terug te gooien. "Omdat er wellicht de indruk is dat ik niet werk... Speciaal voor iedereen die zich afvraagt hoe ik alles ga bekostigen in de toekomst; Insta is mijn werk. Daarom kom je hier af en toe wat samenwerkingen tegen. Dus klik lekker op die linkjes en kom maar door met de hartjes onder mijn foto's. Is ook fijn voor Vin, scheelt hem weer alimentatie betalen." Daarnaast gooit ze er ook nog even de hashtags #laatsteiseengeintje en #ikkanvoormezelfzorgen
bij. Maar ik elk 'geintje' zit stiekem een kern van waarheid.