Opnieuw een tegenvaller voor Bibi Breijman tijdens zwangerschap

Entertainment
donderdag, 04 januari 2024 om 9:30
ontwerp zonder titel 2024 01 03t144044272
Bibi Breijman ervaart opnieuw hevige zwangerschapsmisselijkheid tijdens haar derde zwangerschap. Op Instagram deelt de influencer een foto waarop ze een neussonde draagt. Bibi is momenteel in verwachting van haar derde kindje samen met zanger Waylon.

In het ziekenhuis gelegen

Tijdens haar zwangerschap heeft Bibi Breijman opnieuw last van hyperemesis gravidarum, afgekort HG. Dit is een aandoening waarbij vrouwen extreem vermoeid zijn, last hebben van uitdrogingsverschijnselen, gewichtsverlies en frequent braken. Deze aandoening heeft haar eerder tijdens de zwangerschappen van Teddy en Chester ook getroffen.
Bibi heeft al twee keer eerder in het ziekenhuis gelegen tijdens haar derde zwangerschap.
Bibi

Dwang tot bekendmaking

Vele stellen besluiten hun zwangerschap geheim te houden tot na de twaalfde week vanwege het risico op miskramen in het eerste trimester. Echter trok Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé
, zich niets aan van deze overweging en bracht groot op de cover van het weekblad het nieuws dat Bibi zwanger is van haar derde kindje.
Na deze onthulling voelde Bibi de behoefte om haar zwangerschap zelf bekend te maken via Instagram. RTL Boulevard veroordeelt dit gedrag als verwerpelijk.

Bijzondere onthulling

Bibi deelde recentelijk iets opmerkelijks. Ze gaf aan mogelijk bij haar partner Waylon te zijn vertrokken als ze geen kinderen met hem zou hebben, zo onthulde ze in een interview met Grazia . " Ik ga mijn kinderen niet de dupe laten zijn van fouten die wij als volwassenen maken. Ik heb zelf het verdriet van een scheiding op jonge leeftijd van dichtbij gevoeld ", zegt ze in het interview.
" Dat gevoel dat ik 's avonds of in het weekend heel graag met mijn vader mee wilde, omdat ik hem zo had gemist, maar eigenlijk ook niet bij mijn moeder weg wilde. En als mijn vader dan wegging, moest ik huilen, omdat ik het zielig vond voor hem. " Terugkijkend vindt Bibi dat haar ouders het goed hebben gedaan. Ze heeft altijd gevoeld dat ze geliefd werd door hen, maar " je draagt als kind toch een gemis mee, en dat wil ik niet voor mijn eigen kinderen ".
Gezamenlijk hebben Bibi en Waylon twee kinderen: dochter Teddy en zoontje Chester. Na de geboorte van hun tweede kind werd onthuld dat Waylon tijdens de relatie ontrouw was geweest .

POPULAIR NIEUWS