Opnieuw een zoetsappige Waylon: 'Jij bent een cadeau'

Entertainment
door Denise
maandag, 20 maart 2023 om 15:07
ontwerp zonder titel 69 2
Blijkbaar is Bibi Breijman klaar met de haat die zij over zich heen krijgt. Dat laat zij weten op Instagram. Waylon kan natuurlijk niet wegblijven en plaatst ook een mierzoete reactie onder haar bericht."Jij bent een cadeau."

Bibi Breijman schrijft ode aan de haters

Bibi Breijman is kennelijk klaar met de haat die zij krijgt. Een tijdje gelden plaatste zij een filmpje van haar dochtertje Teddy die los stond in de auto. - Vinden wij ook niet slim - Na dit filmpje kreeg ze bakken kritiek van haar volgers en ze kreeg natuurlijk ook kritiek, omdat ze Waylon weer terugnam nadat hij haar had bedrogen. Bibi is er nu klaar mee en schrijft bij een foto van haarzelf een gedicht aan al haar haters.
Ze deelt op Instagram een foto van zichzelf met de tekst: "Haatkwekerij. Haters hebben iets moois. Ze gooien met modder en maken je klein. Geven je ongevraagd cadeaus, Hoe lelijk soms ook, haters hebben iets moois. Ze haten en naaien, telen en zaaien. Planten van die kleine zaadjes na het spitten in je schone brein, Ontkiem en ontspruit, Eindelijk alle ruimte om precies te kunnen zien hoe jij zelf echt nooit wilt zijn. Ja, hater wat ben je mooi evenals onkruid. Helemaal verga je nooit. Dus met open armen zeg ik:
"Wie komt er in mn huisje?" Al geef je soms wat jeuk en pijn. Het maakt niet uit. Want je hebt me precies geleerd op welke plek ik niet wil zijn. Dat is toch een cadeau!"

Zoetsappige reactie van Waylon

Manlief Waylon kan natuurlijk niet ontbreken en reageert ook onder de foto van Bibi met een hartje: "Jij bent een cadeau." Hoewel het er vorige keer niet zo gezellig uitzag tijdens een gezinsuitje, wil Waylon toch laten zien aan de buitenwereld dat het gewoon goed gaat tussen het stel. Of dat echt zo is? Laatst deelde roddelkoningin Yvonne Coldeweijer dat Waylon niet alleen muziek zou maken in zijn studio, maar dat hij ook andere praktijken zou uithalen. We zullen in de toekomst meer te weten te komen.