Passen Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder bij elkaar volgens de sterren?

Entertainment
door Denise
zondag, 19 februari 2023 om 17:50
rick en nicolette
Nicolette Kuijver en Rick Brandsteder zijn altijd al een goed duo geweest als het om presenteren gaat. Toch zijn ze zoenend gespot met elkaar, dus wellicht zit er liefde in. Eens kijken of het volgens de sterren een goede combinatie is?

Het sterrenbeeld van Nicolette

Nicolette heeft het sterrenbeeld Weegschaal. Weegschalen zijn echte teamplayers en fanatiek. Nou dat is wel te merken aan Nicolette! Wanneer Nicolette een uitdaging aangaat zal ze er alles aan doen om die te winnen. Weegschalen staan erom bekend dat ze confrontatie uit de weg gaan. Een Weegschaal is recht door zee en durft te zeggen waar het op staat. Ze hebben er moeite mee om hun emoties te uiten en boos te worden. Voor Nicolette was het dan ook lastig om openhartig te zijn over de breuk die ze heeft gehad in 2020 met haar ex Joost Staudt.

Het sterrenbeeld van Rick Brandsteder

Rick heeft het sterrenbeeld Ram. Een Ram is avontuurlijk, energiek en moedig. Dat past wel bij Nicolette aangezien zij van uitdagingen houdt! Rammen kunnen er niet tegen wanneer iemand traag is en de dingen langzaam gaan. Waar een ram zo snel mogelijk een keuze maakt, is de Weegschaal hier wat trager in, aangezien ze situaties van allerlei kanten willen belichten. Hmm, misschien toch niet zo'n goede match? Rammen houden ervan wanneer iemand zegt waar het op staat, dus daar scoor je weer een puntje Nicolette. Rammen waarderen het ook als iemand eerlijk is en een Weegschaal wil dit ook, maar vindt dat af en toe lastig.
Volgens de sterren passen Nicolette en Rick aan de ene kant dus wel bij elkaar, maar aan de andere kant ook weer niet.
nic en rick 63ee3676eff0d
Foto: RTL Nieuws