Patty Brard lanceert enorm betaalbare beautylijn

Entertainment
door Sophie
maandag, 24 april 2023 om 11:32
patty brard pb beauty
Patty Brard is van alle markten thuis en nu neemt ze ook de beautymarkt mee. In samenwerking met Kruidvat en The Brand Studio lanceert ze haar eigen beautylijn: PB Beauty.

Patty Brard lanceert beautylijn

Patty Brard heeft jarenlang intensief onderzoek en ontwikkelingen gedaan, maar nu is het eindelijk zover: de lancering van haar eigen beautylijn. PB Beauty is tot stand gekomen in samenwerking met Kruidvat en The Brand Studio. Het is ontstaan uit de persoonlijke ervaringen en behoeften van Patty zelf.
Het eerste product van de lijn is de Smooth Operater CC Cream, een product dat perfect aansluit op de behoeften van vrouwen die te weinig tijd voor hun uiterlijk hebben of nemen.
"Het eerste product is een musthave voor elke vrouw die net als ik, te weinig tijd voor haar uiterlijke verzorging neemt of heeft. Herken je dat gevoel dat alles voorgaat in het huishouden en op werk en je uiterlijke verzorging er altijd bij in schiet? Met deze color adapting, anti-aging CC Cream creëer je binnen no-time een prachtige basis en verzorg je je huid tegelijkertijd goed. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen, maar het is ook nooit te laat om te starten. Smeren kun je leren!" vertelt Patty Brard er zelf over.
De Smooth Operator CC Cream is verkrijgbaar bij Kruidvat voor een prijs van €14,95!