De transformatie van Piet uit Boer Zoekt Vrouw

Entertainment
door Indy
zondag, 01 oktober 2023 om 14:14
boer zoekt vrouw piet
Boer Piet is een van de deelnemers van het nieuwe seizoen van <a href="https://reality.nl/tag/boer%20zoekt%20vrouw" target="_blank" rel="noopener"><em>Boer Zoekt Vrouw</em></a>. Hij is op zoek naar een maatje voor het leven waarmee hij lief en leed kan delen op zijn vleesveebedrijf in Duitsland. Het programma deelt niet alleen hoe de boer er nu uitziet, maar deelt ook foto's van hoe hij er in zijn jongere jaren uitzag.

Een maatje voor het leven

In de eerste aflevering was te zien dat Piet 24 brieven ontving van vrouwen die graag langs willen komen bij hem op de boerderij om het liefdesavontuur aan te gaan. De, inmiddels 63-jarige, boer is niet altijd alleen geweest. Sinds zijn 21ste was hij samen met de moeder van zijn vier kinderen. "Wij zijn nu ongeveer twaalf jaar uit elkaar. Daarna heb ik nog twee korte relaties gehad" , zegt hij in een interview met Boer Zoekt Vrouw .
Wat Piet in zijn toekomstige partner zoek is een maatje voor het leven waar hij lief en leed mee kan nemen en waarmee hij samen dingen kan ondernemen. Wat hij het belangrijkste vindt in een relatie? "Dat je iemand in zijn waarde laat, dat je dingen niet opkropt maar uitspreekt, en dat je niet altijd naar de ander wijst als er iets gebeurt. Ik hou van een positieve instelling en blijf niet graag te lang in dingen hangen."
In de toekomst hoopt Piet opa te worden en hoopt hij dat hij er een fijne schoonfamilie bij heeft. "En dat mijn kinderen ook goed overweg kunnen met mijn nieuwe partner. Dat onze samengestelde familie een mooi patchwork is geworden."

Piet in zijn jongere jaren

De vrouwen die zich hebben aangemeld voor Richard zijn erg te spreken over zijn uitstraling. Zo viel Anke gelijk op wat een aantrekkelijke, leuke man Piet is en dat hij zorgzaam, humorvol en een familiemens is. Ook Adrie viel voor zijn sympathieke uitstraling. De foto's die vroeger van de boer zijn genomen, laten zien dat hij deze uitstraling altijd al heeft gehad!
Bekijk de jeugdfoto's van boer Piet hier:
jeugd duitsland 1
Bron beelden: KRO-NCRV