Pommeline en Fabrizio over Temptation-vergoeding: 'Te weinig'

Entertainment
door Tika
vrijdag, 31 maart 2023 om 11:13
pommeline en fabrizio over temptation vergoeding te weinig 1
Pommeline kennen we natuurlijk van één van de meest sensatie volle Temptation Island seizoenen. In 2017 werd zij gevraagd als verleidster en dit had niet beter kunnen uitpakken. Vervolgens deed ze later ook nog mee als koppel samen met Fabrizio. Wel vond er vooraf een onderhandeling plaats.

Welbekende zwembad scène

In 2017 werd Pommeline in één klap bekend. Als verleidster kreeg ze het voor elkaar om één van de koppels te breken. De spraakmakende zwembad scène van destijds zullen we niet snel vergeten. Bij terugkomst gaat de relatie met Merijn gewoon verder. Lang hield het echter niet stand.
1efadae1 6d6b 48e4 b18c 427fbae1a998 6426da66636a8
Beeld: Videoland Temptation Island

Temptation VIPS

In 2018 werd ze opnieuw verliefd. Deze keer op Fabrizio Tzinardis die, net als zij als verleider heeft mee gedaan aan het programma. Uiteraard zijn ze ook gevraagd voor Temptation Island VIPS. Doordat de relatie toch een aantal obstakels kende, leek het de twee een goed idee om mee te doen. Want ja, "zo'n VIP-editie is natuurlijk wel goed betaald", onthult Pommeline in een podcast.

Vergoeding Pommeline en Fabrizio verviervoudigd

In eerste instantie bood RTL het koppel 5.000 euro. Dat vonden ze net te weinig. Na meerdere gesprekken met de programmamakers, is het Fabriz en Pomm gelukt het bedrag te viervoudigen. Fabrizio heeft Pommeline destijds ook om haar hand gevraagd. Hoewel de relatie niet veel later strandde, waren ze wel mooi 20.000 euro rijker. Win, win situatie?...soort van. Momenteel hebben beiden weer een nieuwe partner.
Het seizoen waar de twee te zien zijn, is terug te kijken op Videoland.