Quinty Trustfull moet na Isa Hoes ook even haar strakke lichaam showen

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 14 juli 2023 om 14:35
quinty trustfull strak lichaam
Isa Hoes plaatste afgelopen week een foto van haar strakke lichaam en daarom moet Quinty Trustfull ook even laten zien hoe fit ze is.

Het fitte lichaam van Isa Hoes

Isa Hoes deelde afgelopen week een foto van haarzelf en haar heel strakke lichaam. In slechts een aantal weken ging ze naar een strak lichaam, een hele indrukwekkende prestatie die ze graag deelt met haar volgers. Veel kritiek, maar ook veel lovende reacties van haar volgers kwamen er op deze foto.
"Toevallig komt er dit bij mij uit" , vertelt Isa Hoes na alle kritiek op haar foto. "Maar hoe je er ook uitziet, daar gaat het mij niet om. Een gezond lichaam, dat promoot ik graag. Wat voor lichaam daar ook bij hoort."

Quinty Trustfull moet ook haar lichaam showen

Quinty Trustfull staat wel bekend als een bekende Nederlander met een fit lichaam. Na alle aandacht voor het lichaam van Isa Hoes, moet Quinty natuurlijk wel weer even laten zien dat ze zelf ook wat in huis heeft.
"Ik lach hier... maar vooral omdat ik klaar ben"
, schrijft Quinty bij de foto. Quinty sport erg veel en dat is te zien! Zo doet ze aan kickboksen, krachttraining, high intensity-training én yoga. "Sporten heb ik nodig om me goed te voelen, ik functioneer beter" , vertelde ze eerder al aan Beau Monde .
Quinty laat weten dat ze beter kan functioneren door het sporten. "Op die mat hoef ik even niet te denken aan de sleur van de dag en alles wat nog. Dat doet me goed."
Ook laat ze weten dat ze de foto's niet laat zien om op te scheppen. "Ik doe het om anderen te inspireren en volgens mij werkt dat ook" , laat ze weten.
Bekijk de foto van het strakke lichaam van Quinty Trustfull hieronder:
quinty trustfull lichaam
Beeld: Instagram @qtrustfull