De relatie met Jake Paul biedt financiële kansen voor Jutta Leerdam

Entertainment
door Denise
woensdag, 05 april 2023 om 11:26
jutta leerdam jake paul
Het was natuurlijk een tijdje speculeren wat er speelde tussen Jake Paul en Jutta Leerdam , maar nu hebben de twee hun relatie een paar dagen geleden toch echt bevestigd. Dit levert Jutta niet alleen meer publiciteit op, maar ook financiële kansen.

Financiële kansen voor Jutta Leerdam door relatie met Jake Paul

Het is dan nu echt official. Jutta Leerdam heeft een relatie met Jake Paul . Naast dat Jutta veel meer in het nieuws komt, krijgt ze nu ook financiële kansen.
Dat stelt sportmarketeer Ruud van der Knaap in een interview met Wilson Boldewijn. "Het is natuurlijk al een van de meest populaire sporters in Nederland, ook een van de meest gevolgde sporters in Nederland. Maar door de relatie die ze nu heeft met deze internationale ster, is haar ster eigenlijk ook weer rijzende." Ruud geeft aan nu ze een relatie heeft met een Amerikaanse ster dat Amerika haar de kans geeft voor 'onbegrensde mogelijkheden.' "Het schaatsen is daar niet populair, maar mensen wel. Jake Paul kan echt wel iets betekenen voor haar bekendheid in de Verenigde Staten en misschien wel voor de schaats sport. Op deze manier kan zij een internationale beroemdheid worden en dat betekent wel iets, want dan word je gelijk aantrekkelijk voor een hele andere categorie merken die wereldwijd bereik zoeken." Ruud denkt dat dat een interessante ontwikkeling kan zijn, ook voor haar commerciële afspraken. "Ik denk dat er heel veel kansen haar pad op komen als deze relatie enige tijd standhoudt. "