Bram uit B&B Vol Liefde doet boekje open over relatiestatus

Entertainment
door Indy
maandag, 04 september 2023 om 13:47
persfoto bram zweden 1672388884
Love is in the air in Zweden. Bram uit B&B Vol Liefde ontkent het niet langer: hij is verliefd! De liefde is nog pril, maar in een Q&A video op YouTube zegt hij dat hij verliefd is en dat de relatie serieus is.

Het liefdesleven van Bram

"Nou dames en heren, we gaan direct maar even met de deur in huis vallen… deze jongen is verliefd" , begint Daniel, een goede vriend Bram, de video. "De vraag is een beetje: op wie?" De B&B-houder houdt voorlopig nog even geheim wie zijn lover is. Bram leek tijdens het programma even gelukkig met Carolien, maar de twee besloten toch een punt achter de relatie te zetten. Wel bevestigt hij dat het niet om Anna gaat, een van de andere kandidaten van het programma. Wie het wel is? "Daar gaan we nog achter komen" , zegt Bram geheimzinnig.
Anna moest toezien hoe hij Carolien boven haar verkoos. De twee zijn inmiddels goede vrienden, maar er is geen sprake van een relatie. "Ik vind Anna een fantastische vrouw, mooie vrouw, goed karakter, maar ik heb er niks mee", zegt Bram.

Bram en Esra uit B&B Vol liefde

Online gingen er eerder geruchten dat het gaat om de 22-jarige Esra, die naar de B&B van Joy in Spanje afreisde om zijn hart te veroveren. Joy ging er uiteindelijk tóch met Dani van door, ondanks dat zij eerst een TikTok
plaatste waaruit bleek dat het toch was stukgelopen. In een interview met RTL Boulevard
ontkent hij de geruchten niet, maar blijft mysterieus rondom haar naam. "Ze houdt ook van het buitenleven, ze heeft ook in Zweden gewoond, ze houdt ook van moestuinen."
Wel geeft Bram toe dat Esra een Joy-meisje is en dat dat over het algemeen niet zijn type is.

De onthulling

We moeten het voorlopig nog even houden bij geruchten. Bram wil de boel eerst laten bezinken voor hij vertelt wie de gelukkige is. "Ook voor haar, want er komt heel veel op ons af. Ik ga er zeker meer over zeggen, maar ik wil nu alvast vrijgeven dat er zeker wat speelt in mijn liefdesleven. En wanneer voor haar en mij daar genoeg ruimte en tijd voor is, ga ik dat in de wereld brengen."
Misschien kunnen we dan toch nog een stelletje toevoegen aan de lijst van de koppels uit B&B Vol Liefde die nog bij elkaar zijn!
Bekijk de video van Bram hieronder: