Rico Verhoeven laat het kickboksen achterwege en slaat nieuwe richting in

Entertainment
door Tika
vrijdag, 16 juni 2023 om 15:17
rico verhoeven laat het kickboksen achterwege en slaat nieuwe richting in 1
Rico Verhoeven laat zijn kickbokscarrière voor wat het is en slaat een nieuwe richting in (no pun intended). Iets waar zijn passie blijkbaar al sinds jongs af aan ligt.

De carrière van Rico Verhoeven

Sinds 2004 is Rico Verhoeven actief in de sportwereld en kickbokst hij op hoog niveau. Tijdens zijn carrière heeft hij tegen de beste moeten vechten. Van de 71 wedstrijden, verloor hij er maar tien. Behoorlijk indrukwekkend als je het ons vraagt. Inmiddels is Rico ook niet meer de jongste en kickboksen is iets wat je niet je hele leven kan volhouden. Dat is fysiek onmogelijk. Daarom is hij verschillende carrièrepaden aan het aftasten.

Grote flop

Eerder heeft hij het al geprobeerd als acteur, maar dat was een grote flop. Hij scoorde de hoofdrol in Black Lotus . Ondanks dat de film in meer dan honderd bioscopen te zien was, wisten ze op de eerste dag maar 6.000 mensen op te trommelen. Van IMDb krijgen ze ook maar een 4.2/10. Tijd voor iets nieuws.

Carrièreswitch

Op Instagram deelt hij een 'hilarisch' filmpje waarin hij de ramen aan het lappen is. Nee, niet op de normale manier. In plaats van een doekje gebruikt hij zijn gezicht. Natuurlijk werkt dit averechts en zie je gelijk de vetvlekken op de ramen zitten. "Always wanted to be a window cleaner", schrijft hij erbij. Er is nog behoorlijk wat ruimte voor verbetering.