Rob de Nijs is opgenomen in het ziekenhuis

Entertainment
door Denise
vrijdag, 21 april 2023 om 9:04
ontwerp zonder titel 2023 04 21t092704192
De 80-jarige zanger Rob de Nijs moest donderdagavond worden opgenomen in het ziekenhuis, vrijdag heeft zijn management dit verteld aan het ANP. Er werd niet gezegd waarom Rob precies is opgenomen, maar het is wel duidelijk dat hij thuis is opgehaald met de ambulance.

Carrière van Rob de Nijs

Zanger Rob deed in 1962 mee met een talentenjacht en werd de winnaar hiervan, hierna heeft hij drie nummers gemaakt. De eerste twee waren geen succes, maar de derde: Ritme van de regen was een grote hit en zodra Rob populair werd, zwichtte elke vrouw voor hem.
Rob werd vooral bekend met zijn nummers Malle Babbe, Jan Klaassen de Trompetter, Bier is bitter, Zet een kaars voor je raam vannacht, Het werd zomer en zijn grootste hit Banger hart die op nummer één belandde in de lijsten.
Rob had een glansrijke carrière. Zijn werk werd geprezen met een Edison en een Gouden Harp, en in 2001 kreeg nog een prijs, namelijk de Radio 2 Zendtijd Prijs. Afgelopen juni sloot zijn carrière af met een afscheidsconcert in de Ziggo Dome in Amsterdam.
We wensen Rob en zijn naasten ontzettend veel sterkte.