Respectloze vriendin Rob Kemps voelt zich te goed voor de media

Entertainment
door Tika
maandag, 12 juni 2023 om 16:20
respectloze vriendin rob kemps voelt zich te goed voor de media
Stephanie Klaver, de nieuwe vriendin van Rob Kemps, krijgt precies wat ze wil, media-aandacht. Het stel liet eerst al een fotograaf paparazzi foto's schieten terwijl ze 'onwetend' over straat liepen.

De absurde keuze van Rob Kemps

Nog niet zo heel lang geleden ruilde Rob Kemps zijn gezinnetje in voor een achtergronddanseres. Eentje waarvan hij zijn vrouw vertelde zich er geen zorgen om te maken, je kent het wel. Niet alleen heeft hij haar verlaten, maar toont hij absoluut geen respect naar de moeder van zijn kinderen. Zijn nieuwe liefde deelt hij maar al te graag met de media. Dit alles, is precies wat Stephanie wilde.

Op het podium met Geer

De twee zijn onlangs nog samen in het romantische Parijs geweest en hebben daar ook de nodige kiekjes geschoten. Inmiddels zijn ze weer thuis en stond de danseres afgelopen weekend alweer op het podium. Ditmaal niet samen met haar liefde, maar met Gerard Joling. Toevallig was het team van Shownieuws ook van de partij. “Er waren veel podia waar mooie meiden op stonden te dansen en een van die meiden was de nieuwe vriendin van Rob Kemps: Stephanie Klaver” , vertelde Patty Brard in de showrubriek.

'Ze wou ons niet te woord staan'

Als we Patty moeten geloven, deed Stephanie uit de hoogte en wilde ze niet ingaan op vragen. “Ze wou ons niet te woord staan. Ze doet er nogal geheimzinnig over. Dit was de eerste klus die ze had na hun romantische uitje in Parijs. Ze wou ons niet te woord staan. Ze doet er nogal geheimzinnig over. Dit was de eerste klus die ze had na hun romantische uitje in Parijs", vervolgt ze.