Rose Bertram verlaat feest in Parijs met Leonardo DiCaprio

Entertainment
door Denise
vrijdag, 03 maart 2023 om 9:03
rose en leo
Rose Bertram was gezellig even een avondje aan het stappen met Leonardo DiCaprio in Parijs. Ze kwamen aan op de locatie op hetzelfde moment. Slechts een paar minuten voor elkaar verlieten ze beiden het feest en gingen ze er ook weer samen vandoor.

Het date leven van Rose Bertram

Een tijdje geleden kwam naar buiten dat Rose en Gregory uit elkaar zijn. Hierna werd Rose gelinkt aan de Franse voetballer Mbappé en zou ze op zoek gaan naar mannen met status en geld. Toen kwam er een video naar buiten van het zusje van Gregory die de make-up deed van Rose met de tekst: 'doing make-up for my sister in law', wat dus zou betekenen dat Gregory en Rose het weer zouden proberen. Maar nu is ze weer samen gespot met Leonardo? Ja, wij snappen het ook niet meer.

Rose Bertram en Leonardo DiCaprio

Rose en Leonardo waren beiden op een feest in Parijs. Leonardo is geen onbekende voor Rose, want ze waren al eerder samen gespot op St. Barths. Het feest in Parijs was een feest wat door Leonardo en zijn vriend Richie Akiva was georganiseerd in het trendy Kuku restaurant. Leonardo en Rose kwamen op hetzelfde moment op de locatie aan en verlieten de party een paar minuten na elkaar. Dus ze zijn waarschijnlijk samen naar huis gegaan.
sunmo 0216 dicaprioextra222 640x360 6401b0dcc917c
Wij zijn heel benieuwd hoe dit verder gaat...