Roxeanne Hazes geeft toe: 'Ik ben óók Hazes-moe'

Entertainment
donderdag, 19 oktober 2023 om 10:51
ontwerp zonder titel
Roxeanne Hazes heeft genoeg van alle media-aandacht rondom haar familie, zo vertelde de zangeres aan LINDA. Deze reactie is begrijpelijk gezien de voortdurende berichtgeving.

Roxeanne Hazes is ook Hazes-moe

" Bij mij wordt altijd naar familie gevraagd, maar met alle respect: dat is echt bijzaak voor me ", vertelt Roxeanne Hazes. " Ik heb een belangrijker verhaal te vertellen. Ik wil het liever hebben over mentale gezondheid, angststoornissen en onzekerheden. Ik lees regelmatig dat mensen Hazes-moe zijn. Dan denk ik: dat snap ik, ja. Ik ben óók Hazes-moe. " Roxeanne Hazes is meer dan twee jaar in therapie, omdat ‘patronen uit het verleden die doorbroken moeten worden.'
" Ik wil voor mijn zoontje Fender dingen achter me laten. Zaken die ik niet mee wil nemen naar mijn gezin. Ik zie het als mijn taak om transgenerationeel trauma te doorbreken. Bij mij stopt het, voor hem zal ik de beste versie van mezelf worden. "

Roxeanne is onzeker over haar lichaam

Ook vertelt Roxeanne dat ze wat vollere vrouwen volgt op Instagram. " Ik vind het fijn om mezelf ergens in te herkennen ", legt ze uit. " En samen creëer je er een soort zustergemeenschap door. Maar ik weet uit eigen ervaring dat ik minder word gevraagd voor grote campagnes als ik zwaarder ben. Nu ik weer veel sport en er fitter uitzie, komt de ene na de andere aanvraag binnen. "
Zo gaat Roxeanne verder: " Vroeger was ik altijd met een dieet bezig, ook omdat mijn zelfbeeld altijd laag was. En ik heb mezelf vaak afgekraakt als ik in de spiegel keek, of mezelf op foto’s zag. Maar dat wil ik niet meer. Ik was altijd net iets te dik. Ik hoorde er net niet bij. En ik had te veel haar op mijn lichaam, waardoor andere kinderen me pestten. Ik wil dat mijn zoon wél zelfverzekerd is, zodat dit niet bij hem gebeurt. "