Ruud de Wild over vermeend slachtoffer Marco Borsato: 'Gelogen of in de war'

Entertainment
door Denise
donderdag, 16 maart 2023 om 9:08
ontwerp zonder titel 54

Marco krijgt steun van Ruud

Vaak doen slachtoffers van seksueel misbruik geen aangifte, omdat ze dit niet durven. Ze zijn bang dat niemand ze gaat geloven. Allemaal krijgen ze hiermee te maken, zo ook het vermeende slachtoffer van Marco Borsato . Zo zou Ruud de Wild vinden dat ze misschien een beetje boos of verward is. Het slachtoffer van Marco deed in december 2021 aangifte. Ze zegt dat ze sinds haar vijftiende misbruikt door de zanger. In de media wordt gezegd dat Marco niet wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie met betrekking tot de misstanden bij The Voice, maar dat gaat niet over deze zaak.
De mening van Ruud? In zijn radioshow De Wild in de Middag vertelt de partner van Olcay Gulsen dat hij meeleeft met de zanger. "Ik heb wel echt serieus met Marco te doen. " Zijn vrouw is ambassadeur van Un Woman, een brand die opkomt voor gelijke rechten voor vrouwen.

Leugens van het slachtoffer?

Ruud denkt misschien dat het kan, dat Marco het grote slachtoffer is. "Weet je waarom? Stel je nou eens voor dat het toch een vergissing was en die mevrouw misschien toch niet helemaal heeft gezien wat er gebeurd is of dat het niet waar is of dat het allemaal gelul is, dat het gelogen is omdat ze gewoon boos was, of omdat ze in de war was. " Hij gaat verder: "Dat kan, hè? Dat zou kunnen. Stel je. nou eens voor dat je Marco Borsato bent. Wat dan? Dan is je leven kapot, voor altijd. Die man komt al drie jaar niet buiten. "
Eerder verdedigde Ruud Ali B en Jeroen Rietbergen, maar zij worden nu wel vervolgd door het Openbaar Ministerie. Ruud geeft hen nog steeds het voordeel van de twijfel. Hij maakt een grap: "Goorlappen zijn het hoor. Ali B heeft Jeroen Rietbergen echt een paar keer verkracht."
De radio-dj vindt het allemaal wat te overdreven. "Alle gekheid daargelaten even, maar Ali B en Jeroen Rietbergen worden vervolgd, maar het is niet aan ons om daarover te oordelen. "
Oordeelt men te snel? "Ja, dat vind ik wel, zegt Ruud.
Op het einde draait Ruud een plaat van Marco.
763 6412da4640312