Dit is de schoonmoeder van Jutta Leerdam

Entertainment
door Sophie
zaterdag, 01 juli 2023 om 14:50
schoonmoeder jutta leerdam
Jutta Leerdam en Jake Paul zijn al een tijdje officieel een koppel. De twee vliegen regelmatig op en neer om elkaar en elkaars families te kunnen zien. Jutta lijkt een hele goede band te hebben met haar schoonmoeder en dit is haar!

Jake Paul en Jutta

Jutta Leerdam en Jake Paul hebben begin dit jaar bekend gemaakt dat ze een koppel zijn. Door de afstand kunnen ze elkaar niet zo vaak zien als ze waarschijnlijk hadden gehoopt, maar toch proberen ze elkaar zo vaak mogelijk op te zoeken aan de andere kanten van de wereld.
Eerder kwam Jake als verrassing voor Jutta naar Nederland , dus dit keer was het weer haar beurt om de wereld over te vliegen. Ze besloot hem weer op te zoeken en daarmee had ze het ook gezellig met zijn moeder!

De schoonmoeder van Jutta Leerdam

Jutta deelde eerder een aantal foto's over haar 'piek van geluk' van die week. Ze plaatst verschillende foto's van zichzelf en het leven bij Jake Paul in Puerto Rico. Die kennen we allemaal intussen, maar er is ook een foto van iemand waar we nog geen kennis mee hadden gemaakt.
Jutta deelt namelijk een foto samen met haar schoonmoeder Pam Stepnick. Een geinige foto, omdat de twee nogal verschillen in lengte. Dit leverde hilarische beelden op.
Zie de foto van de schoonmoeder van Jutta Leerdam hieronder: