Suzan en Freek hebben besloten om te stoppen met The Streamers

Entertainment
vrijdag, 20 oktober 2023 om 19:19
linkpost
The Streamers hebben aangekondigd dat ze volgend jaar op 19 oktober 2024 weer in de GelreDome in Arnhem zullen optreden. Helaas zal dit concert plaatsvinden zonder Suzan en Freek, omdat het zangkoppel heeft besloten te stoppen.

Suzan & Freek volgende keer niet aanwezig bij The Streamers

Suzan en Freek hebben enthousiast aangekondigd dat ze uitkijken naar het aankomende weekend met The Streamers . Ze delen echter ook het nieuws dat dit hun laatste shows als onderdeel van The Streamers zullen zijn, omdat ze zich daarna willen concentreren op hun eigen plannen. Ze koesteren de geweldige tijd die ze met de groep hebben gehad en beleefd. Ze kijken nu vooral uit naar drie avonden plezier die ze te wachten staat in een uitverkochte GelreDome. Ze geven aan er in ieder geval zin in te hebben.

Kaartverkoop

De drie shows die The Streamers
vrijdag, zaterdag en zondag geeft smaken naar meer, stelt oprichter Guus Meeuwis. " We zijn al dagen met elkaar bezig om de show voor te bereiden en het is echt een feest om weer samen te zijn ", zegt hij. " Voor ons smaakt dit avontuur op voorhand al naar meer! Tel daarbij op dat er dit weekend ruim 100.000 mensen naar Arnhem afreizen, dat alle hotels vol zitten en zelfs de pop-up store weer in de stad te vinden is. Dan kun je niet anders dan tot de conclusie komen dat iedereen er ongelooflijk veel zin in heeft en dat vraagt natuurlijk om een vervolg! " De kaartverkoop begint zaterdag!

Ontstaan The Streamers

The Streamers zijn ontstaan tijdens de coronapandemie, toen tal van bekende Nederlanders optredens gaven in een livestream. Omdat artiesten geen liveoptredens meer konden geven, door het coronavirus. In september vorig jaar maakte de supergroep zijn debuut met een concert in het Olympisch Stadion.
De optredens van dit weekend zijn voor het eerst niet te volgen via een livestream. Het indrukwekkende line-up bestaat onder andere uit Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Rolf Sanchez, Nick Schilder, Danny Vera, Suzan & Freek, Paul de Leeuw, Simon Keizer en Miss Montreal.