Sylvia Geersen blikt terug op haar avontuur als Bachelorette

Entertainment
door Denise
maandag, 17 april 2023 om 10:24
ontwerp zonder titel 2023 04 17t132015175
Vorige week zaten we allemaal gekluisterd aan de buis bij het zien van de laatste aflevering van The Bachelorette. De winst ging naar Joris, hij kreeg de laatste roos. Op Instagram schrijft Sylvia Geersen nu een bericht over hoe zij het avontuur beleefde.

The Bachelorette

Na weken The Bachelorette gevolgd te hebben, weten we het nu zeker. Sylvia is ervandoor gegaan met Joris en gaf hem de laatste roos. De finale was lastig voor Syl, want ze moest een keuze maken tussen twee jongens. Ze koos ervoor om Samé te laten gaan, maar dit vond ze wel heel moeilijk. Bij hem voelde ze 'liefde, oprechtheid en eerlijkheid.' "Maar ik moet je laten gaan. Ik heb een waanzinnig avontuur met je beleefd en je hebt echt mijn hart geraakt en dat pakt niemand mij meer af", zei ze tijdens de laatste aflevering.

Prachtig avontuur voor Sylvia Geersen

Op Instagram plaatst ze een bericht met: "Voel mij bevoorrecht dat ik zoiets moois heb mogen meemaken in mijn leven. We hebben lief en leed gedeeld. We hebben gelachen, gehuild en er zijn vriendschappen ontstaan, precies hoe ik het voor mij zag. Puur oprecht en zoveel diepgang. Maar ik kwam voor de liefde... De laatste. Ik wil iedereen bedanken voor het avontuur en de kijkers die zo hebben meegeleefd. Hartverwarmend en zo gewaardeerd. "