Sylvia Geersen reageert op zwangerschapsgeruchten

Entertainment
door Denise
vrijdag, 28 april 2023 om 9:49
ontwerp zonder titel 2023 04 28t101906808
Sylvia Geersen en Joris Smits zijn nog altijd happy in love na het programma The Bachelorette. Op Instagram krijgt Sylvia nu de vraag of zij zwanger zou zijn wegens haar uiterlijk, ze reageert hier dan ook gelijk op.

Ongepaste reacties

Op Instagram plaatste RTL Boulevard een video van Realitea waarbij Sylvia en Joris te gast zijn en ondervraagd worden door Farja Farwadin. Maar kennelijk zijn de mensen niet benieuwd wat Syl te zeggen heeft, want ze krijgt een overvloed aan comments met de vraag of ze zwanger is. Zo wordt er gezegd: "Ik dacht meteen is ze nou zwanger? " en "Ze lijkt zwanger haha beetje bollie geworden in dr gezicht of gwn omdat ze gelukkig is kan ook."

Sylvia Geersen reageert op zwangerschapsgeruchten

Dit is natuurlijk heel erg ongepast, Syl vindt dit dan ook niet oké en weet op de juiste manier te reageren en daar zijn we het volledig mee eens. Ze maakt gelijk een eind aan de geruchten en slaat terug. "Ben aangekomen 7 kilo..mensen doen vaak zo lelijk om niks. Maar goed" en sluit af met een kuspoppetje. En daarnaast wil ze nog wat zeggen. "Liefde maakt dik hahahah.