Sylvie Meis in het geheim terug bij haar ex-minnaar?

Entertainment
door Denise
woensdag, 10 mei 2023 om 15:30
ontwerp zonder titel 2023 05 10t155602467
Sylvie Meis zou stiekem in contact zijn gekomen met een ex-minnaar. De Duitse media schreef dat ze alle twee in hetzelfde hotel gespot waren in Madrid en dan ook hun best deden om niet gefotografeerd te worden. Zou Sylvie haar volgende prooi hebben gevonden?

Romance Sylvie en ex-minnaar?

De minnaar is geen onbekende voor Sylvie, want in 2004 hadden de blondine en de Spaanse graaf Luis Medina y Abascal een relatie. Het koppel had een geheime relatie maandenlang en leerden elkaar kennen in Madrid. Sylvie was vorige maand ook in Madrid ter gelegenheid om haar vijfenveertigste verjaardag te vieren en hierbij heeft ze ook contact gezocht met haar oude liefde. Het Duitse blad In Touch meldde namelijk dat haar Spaanse ex in hetzelfde hotel verbleef en dit was waarschijnlijk geen toeval.

Geheime relatie

Beiden wilden het graag geheim houden, want volgens In Touch wilden zij zeker niet gezien worden door camera's. Dat komt Sylvie natuurlijk niet goed uit, nu er heel wat aan de hand is met Niclas. Bunte schreef dat Niclas nogal boos en teleurgesteld is in Sylvie, dat vertelde hij tegen zijn vriendengroep. Sylvie zou namelijk moeilijk doen en geld van hem eisen.