Sylvie Meis over verschrikkelijke date: 'Kreeg hoofdpijn van hem'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 22 augustus 2023 om 8:45
sylvie meis verschrikkelijke date
Sylvie Meis heeft haar datingleven altijd buiten de media gehouden. Maar inmiddels is ze alweer een tijdje vrijgezel en wil ze toch wel iets kwijt over een date die ze als verschrikkelijk heeft ervaren.

Het liefdesleven van Sylvie Meis

Sylvie Meis heeft in de afgelopen jaren met verschillende mannen een koppel gevormd. Ze is jarenlang getrouwd geweest met voetballer Rafael van der Vaart en de twee hebben zelfs een kind samen. Haar meest recente relatie was met Niclas Castello, de twee zijn ook met elkaar getrouwd. In februari van dit jaar kwam het koppel met het verdrietige nieuws dat ze hebben besloten om na 2,5 jaar huwelijk uit elkaar te gaan.

De verschrikkelijke date van Sylvie Meis

Sylvie Meis vertelt aan de Duitse krant Der Wester
dat ze regelmatig 'goede date-ervaringen- heeft. Toch heeft ze één keer echt een verschrikkelijke date gehad. "Hij was zo saai dat ik er hoofdpijn van kreeg", vertelt ze. "Uiteindelijk vond ik een excuus om weg te lopen. Ik nam een paracetamol en ging naar bed."
Daten is voor Sylvie nog niet zo makkelijk en ze denkt dat dit er voornamelijk mee te maken heeft dat ze bekend is, het maakt het in ieder geval een stuk lastiger. "Je weet nooit of mensen anders gaan reageren omdat ze in eerste instantie misschien niet durven" , vertelt ze. "Als je met iemand aan het flirten bent en het is zo duidelijk dat ze weten wie je bent, vraag je je vaak af of dat de enige reden is dat ze geïnteresseerd zijn."

Daten via dating-apps

De presentatrice heeft er ook wel over nagedacht om te daten via dating-apps, maar heeft het nog nooit gedaan. "Ik ben in mijn leven meerdere keren vrijgezel geweest, maar ik heb nog nooit op dating-apps gezeten. Ik denk niet dat ik nu ga beginnen. Maar je weet maar nooit." Dus wie weet heren, zul je daar nog een keer tegenkomen op een dating-app!