Temptation Island's Annebel Visscher toont fantastische transformatie van achterwerk

Entertainment
door Denise
maandag, 27 maart 2023 om 13:59
ontwerp zonder titel 95
We weten natuurlijk dat Annebel Visscher een ontzettende sportfanaat is. Ze deelt nu trots before en afterfoto's van haar transformatie op Instagram en jeetje, wat een verschil!

Annebel Visscher showt trots transformatie

Annebel Visscher die bekend is geworden door Temptation Island is heel vaak in de sportschool te vinden samen met haar vriend René. Samen zijn ze echte gym junkies en weten ook alles op het gebied van sporten. De blondine heeft een afgetraind lichaam en deelde haar transformatie op Instagram door een before en afterfoto te plaatsen.
Op de foto's die zij plaatst op Instagram zie je twee foto's: een foto van voor en na. Hierbij zegt ze: "Omg jongens, ik heb niet veel foto's van vroeger meer maar ik vond deze toch na heel goed zoeken en wil dit écht even met jullie delen! De tweede foto is van ongeveer 6 jaar geleden. Zo kan je zien hoe ik begonnen ben en waar ik nu sta na een aantal jaren keihard trainen en mijn levensstijl aanpassen. Tip: blijf consistent! Ik hoop dat ik je hier mee kan motiveren en ook te gaan voor het doel wat jij voor ogen hebt! YOU CAN DO IT" Als we daar geen motivatie van krijgen weten wij het ook niet!
Annebel krijgt veel lovende reacties. Ook reageert haar liefje René met "DIT IS HET RESULTAAT VAN HARD WERKEN" en een ander iemand zegt: "Wat een prachtige transformatie. Daar mag je heel trots op zijn." En iemand schrijft: "prachtvrouw."
Wat ziet ze er goed uit en wat een verschil!