Terugkeer Gordon op RTL nog niet in zicht: 'Eerst naar psychiater'

Entertainment
door Indy
woensdag, 10 januari 2024 om 10:13
gordon terugkeer rtl
Als het aan Rob Goossens ligt, is Gordon niet meer welkom bij RTL totdat hij alles weer op een rijtje heeft. De RTL Boulevard-presentator denkt dat de zanger genezen moet worden verklaard door zijn psychiater voordat hij weer mag aankloppen bij RTL.

Comeback

Afgelopen weekend maakte Gordon in Casa di Beau zijn comeback op televisie. Beau van Erven Dorens kreeg een bak kritiek over zich heen om het interview met de zanger. Het interview zou volgens kijkers kritiekloos zijn en daarnaast kon Gordon aan de lopende band vertellen hoe vreselijk zijn jaar was.
De zanger is maandenlang van de radar geweest en het interview was hét moment om zijn comeback te maken op televisie. Tot nu toe geeft het interview niet het gewenste effect. Volgens RTL Boulevard -presentator Rob Goossens kan Gordon zijn terugkeer, inclusief een nieuw seizoen van Geer en Goor met Gerard Joling, wel vergeten. "Ik denk dat RTL én Gerard Joling allebei giga geschrokken zijn van de uitzending van gisterenavond en allebei zoiets hadden van; voordat Gordon volledig genezen verklaard is door een psychiater, gaan we even niet met hem samenwerken” , zegt de presentator.

Zwaar jaar

Rob kan er met zijn hoofd niet bij dat Beau Gordon niet naar de dokter heeft gestuurd in plaats van naar de sneeuw. "Het moment dat ik dacht: je moet geen tegengas geven, maar die arme man naar de dokter sturen, was toen hij begon over dat zwartste jaar uit z’n leven" , begint de presentator zijn verhaal. "Als je van een mislukt liefdesavontuurtje al het slechtste jaar uit je leven hebt, dan moet je naar de dokter en niet naar de sneeuw met Beau en Ruben.”

Reünie met Gerard

Gordon liet in het interview met Beau ook weten dat hij een reünie met Gerard wel ziet zitten, maar dit lijkt niet wederzijds . Gerard laat in de 538 Middagshow weten dat hij geen interesse heeft in een nieuw seizoen van Geer en Goor . “ Ik zou niet weten hoe dat zou moeten “, vertelt hij aan presentator Frank Dane.
Gerard geeft aan helemaal geen tijd te hebben, omdat hij druk is met andere klussen. “ Ik moet er niet aan denken en ik heb er ook helemaal geen zin in “, zegt de zanger stellig. Ook RTL en Talpa laten weten dat er voorlopig geen plannen zijn voor een terugkeer van het programma. “ Er lopen geen gesprekken en er zijn geen plannen.”